Τετάρτη 13 Φεβρουαρίου 2013

Ανταρσία κατά Φάμπρι στην Παιανία!



Τετάρτη 13 Φεβρουαρίου 2013
Με μπροστάρηδες τους Χαμπίμπ Σο και Γιούρκα Σεϊταρίδη, οι παίκτες του Παναθηναϊκού έδειξαν στον ιδιόρρυθμο Ισπανό προπονητή την πόρτα της εξόδου. Απεγνωσμένη προσπάθεια της ΠΑΕ να σώσει όχι τον Φάμπρι, αλλά τα προσχήματα...


Χειρότερη κι από την εικόνα που βγάζει στο γήπεδο, εδώ και μήνες, αποδεικνύεται πως είναι η κατάσταση στον Παναθηναϊκό, ύστερα από τη σημερινή, άνευ προηγουμένου, σύγκρουση του Φάμπρι με ορισμένους παίκτες του. Παρ'όλο που η διοίκηση του Τριφυλλιιού διαψεύδει όλες τις πληροφορίες που έφτασαν στα δημοσιογραφικά γραφεία, δε μπορεί να αμφισβητηθεί το γεγονός ότι ο Ισπανός έχει χάσει, πια, τον έλεγχο της ομάδας του, επομένως πολύ δύσκολα θα γλιτώσει την απομάκρυνσή του. Κι ως γνωστόν, υπάρχει προπονητής έτοιμος να τον αντικαταστήσει (Γιάννης Βονόρτας), όσο κι αν δε θέλει ο Γιάννης Αλαφούζος να καταρρίψει το ρεκόρ αλλαγής προπονητών, στη διάρκεια μίας αγωνιστικής περιόδου...
Σύμφωνα, λοιπόν, με τις διασταυρωμένες πληροφορίες μας, η σημερινή "ανταρσία" των ποδοσφαιριστών είχε ως αφορμή την άσχημη συμπεριφορά του Ισπανού τεχνικού προς τον Πίντο, κατά τη διάρκεια της προπόνησης. Αμέσως αντέδρασε ο Εσπάρθα ("μην του μιλάς έτσι, δικό μου είναι το λάθος που έγινε"), και τότε ο Φάμπρι άρχισε να βρίζει τους δύο ποδοσφαιριστές! Ενοχλημένος από το σκηνικό που αντίκριζε, ο Ολλανδός Κάϊπερ κινήθηκε προς τα αποδυτήρια, λέγοντας στους συμπαίκτες του: "Αυτός εδώ, δεν είναι επαγγελματίας".
Ο Φάμπρι σταμάτησε τότε να βρίζει, και ζήτησε από τους παίκτες να τον συγχωρέσουν, σκύβοντας το κεφάλι: "Φώναξα για το καλό της ομάδας, όχι γιατί έχω κάποιο πρόβλημα μαζί σας".
Τον διέκοψε ο Σεϊταρίδης, λέγοντας με αυστηρό ύφος: "Οταν θα μας μιλάς, θα μας κοιτάς στα μάτια"! Πριν προλάβει να αρθρώσει λέξη ο Ισπανός, δέχτηκε τα πυρά του Χαμπίμπ Σο, σε συνδυασμό με μία απειλητική χειρονομία: "Είναι η τελευταία φορά που το κάνεις αυτό! Αν συνεχίσεις έτσι, δε θα τα πάμε καλά! Εχεις ξεπεράσει κάθε όριο, φωνάζοντας και βρίζοντας τον καθέναν μας. Το' κανες στον Βιτόλο, την Κυριακή, προηγουμένως τα'βαλες με τον Ζέκα, τώρα με τον Πίντο, χωρίς λόγο... Κανείς μας δεν πρόκειται να ανεχθεί άλλο τέτοια συμπεριφορά"!  

Κατά την προσφιλή (και διόλου επιτυχημένη, αφού το ένα κακό φέρνει τ' άλλο...) συνήθειά της, η ΠΑΕ ανακοίνωσε ύστερα από λίγο ότι:
«Μετά και τα νέα σενάρια επιστημονικής φαντασίας, που περιγράφουν ανύπαρκτα επεισόδια στο προπονητικό κέντρο της Παιανίας, είναι πλέον σαφές ότι υπάρχουν κέντρα που χαλκεύουν ειδήσεις προκειμένου να πλήξουν τον Παναθηναϊκό. Τα όσα περίεργα περιγράφονται σε - ως επί το πλείστον ανυπόγραφα κείμενα - στο Διαδίκτυο αποτελούν προϊόντα αρρωστημένης φαντασίας, δεν έχουν την παραμικρή σχέση με την πραγματικότητα και διαψεύδονται με τον πλέον κατηγορηματικό τρόπο».

Σε ανάλογο ύφος και η αντίδραση του γενικού αρχηγού των πρασίνων, Βασίλη Κωνσταντίνου, μιλώντας στο ραδιοφωνικό σταθμό Novasports FM: "Γιατί δε δέχεστε ότι υπήρξε παραπληροφόρηση; Ούτε ένταση υπήρξε, ούτε φωνές, ούτε ο Σο είπε κάτι... Μόνο υποδείξεις έγιναν από τον προπονητή στον Πίντο, για θέματα τακτικής. Δεν καταλαβαίνω γιατί μονίμως βρίσκεται ο Παναθηναϊκός στο στόχαστρο και δημιουργείται πρόβλημα, χωρίς να υπάρχει τέτοιο".ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια: