Τρίτη 8 Μαΐου 2012

ΚΚΕ: Παραπλανητικές οι προτάσεις Τσίπρα - "ΔΕΝ ΚΑΤΑΡΓΟΥΝ ΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ"

ΚΚΕ: Παραπλανητικές οι προτάσεις Τσίπρα
Τρίτη 08 Μαίου 2012
Το ΚΚΕ με ανακοίνωσή του κατηγόρησε τον Αλέξη Τσίπρα ότι χρησιμοποιεί την εντολή που πήρε για τις επόμενες εκλογές προσπαθώντας «να παραπλανήσει τους.. απελπισμένους» και «να υποκλέψει ψήφους». Στην ανακοίνωση επισημαίνεται ότι οι προτάσεις του Αλ. Τσίπρα δεν καταργούν το Μνημόνιο και τη δανειακή σύμβαση αλλά οι εργαζόμενοι θα κληθούν να πληρώσουν ένα μεγάλο μέρος του χρέους.

Προστίθεται ακόμα ότι οι προτάσεις του ΣΥΡΙΖΑ αφήνουν ανοιχτό το δρόμο στις ιδιωτικοποιήσεις και στα νέα αντεργατικά μέτρα ενώ «αφήνουν στο απυρόβλητο τις αντιδραστικές αλλαγές στην παιδεία, υγεία, πρόνοια».
Χαρακτηρίζει ως συνειδητή προσπάθεια εξαπάτησης τις εξαγγελίες του Αλ. Τσίπρα για δημόσιο έλεγχο των τραπεζών προς όφελος των μικρομεσαίων, καθώς τους καταδικάζουν σε νέα δάνεια μέσα σε συνθήκες ασφυκτικής περικύκλωσης από τα μονοπώλια.
Το ΚΚΕ καταλήγει υποστηρίζοντας ότι ο λαός πρέπει «να πάρει διαζύγιο» από όσους τον καλούν να συνεχίσει στον εφιαλτικό «ευρωμονόδρομο» είτε «φορούν μνημονιακό είτε αντιμνημονιακό προσωπείο».
Σημειώνεται ότι η ΓΓ του ΚΚΕ, Αλέκα Παπαρήγα, σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχε με τον επικεφαλής του ΣΥΡΙΖΑ, αρνήθηκε να συναντηθεί μαζί του.ΕΘΝΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια: