Παρασκευή 18 Μαΐου 2012

Ο ΣΟΥΛΤΣ ΞΕΚΑΘΑΡΙΣΕ ΩΜΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ ΜΑΣ - ΒΙΝΤΕΟ

Παρασκευή 18 Μαίου 2012
Μικρογραφία
Δείτε στο βίντεο τα κυριότερα σημεία της ομιλίας του προέδρου του Ευρωπαικού κοινοβουλίου, σοσιαλιστή κ Σούλτς.Ξεκαθάρισε ωμά τις υποχρεώσεις μας.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

ΣΕΓΑΣ ΑΠΑΤΕΣ ΜΑΡΑΘΩΝΙΟΙ ΚΟΜΠΙΝΕΣ


Νεοι με φιλοδοξιες συμμετεχουν στις εκδηλωσεις του ΣΕΓΑΣ χωρια να γνωριζουν οτι συμμετεχουν σε οργανωμενες απατες κλοπης δημοσιου χρηματος

Ο Προεδρος του ΣΕΓΑΣ ΣΕΒΑΣΤΗΣ ΒΑΣΙΛΗΣ Η ΑΠΑΤΗ ΤΟ ΛΑΜΟΓΙΟ εχει καταγγελεθει και στον Γενικο Επιθεωρητη Δημοσιας Διοικησης και στον ΣΔΟΕ για οικονομικες απατες εναντιον του δημοσιου
Τον καλυπετει ο Ρακιτζής Του εδωσε και τις διευθυνσεις απο τις επιστολες με τα εγγραφα που ελαβε! Ντροπη Το ΣΔΟΕ κανει στραβα ματια Οι εισαγγελεις δεν βλεπουν! Μπραβοι κυκλοφορουν με οπλα και κλεινουν στόματα στα γηπεδα!

Ο Δημήτρης Τσιούνης είναι ο νικητής στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα που διεξήχθη στο πλαίσιο  του πρώτου ημι-μαραθώνιου της Αθήνας.
Τη νίκη στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ανδρών πήρε ο Δημήτρης Τσιούνης, ο οποίος κάλυψε την απόσταση των 21.100 μ. σε 1 ώρα 14.17, ενώ ακολούθησαν οι Δημήτρης Κοτσολάρης (1.17.33) και Αλέξης Κονταράτος (1.17.49).

Ο Σεβαστής Βασίλης ο απατεών της άθλησης στις στέπες μας με τα κοληταρια τοιυ τον ΠΕΡΙΚΛΗ ΜΠΑΚΑ απατη και τους αλλους τρωνε τα λεφτα του Δημισου και θελουν και αλλα

Στον Μαραθωνιο πριν λιγους μηνες καθε αθλητηης πληρωσε 100 ευρω Πόυ πηγαν τα χρήματα κανεις δε ξέρει Κυρια Βαρδινογιάννη βοηθήστε στην απακλαυψη της απατης! Σας παρακαλουμε εκτος και αν τα φαγατε μαζι


Ο Περικλης Μπακας απατεων στο εκκαθαριστικο εφορια δηλωνει 72.000.000 ευρω! Ενω περνει μισθο 3,000 ευρω απί δωεκα μηνες =- 43.000 χιλιαδες ευρω Τα υπολοιπα 28.000 διαφορα απο πυ προερχονται και που πανε?
Η Μπουσικα Ιωαννα απατεων ιδιαιτερα (ε ιλα) Μισθος 2.900 ευρω επι 12 μηνες = 34 χιλιαδες ευρω
Δηλωνει 45.000 χιλιαδες ευρω Πως βγαζει τα υπολοι[α? Σαν την ιδιατερα τουΣτος Καν?
Που παει η διαφορα 10.000 ευρω?Τα δινουν στον Σεβαστη βασιλη?

Η Ελλαδα χρεωκοπει γαια να τα κονομαει ο κ. Μπακας Περικλης και ο Σεβαστης Βασιλης οι απατεωνες του αθλητισμου.

ΑΠΑΤΗ : Οσοι προσληφθηκανγια φροντιστες των Εθνικων Ομαδων εγιθναν μονιμοι υπάλληλοι χωρις αξιοκρατικα κριτηρια και ΑΣΕΠ> Που ειναι ο Ρακιντζης το ΣΔΟΕ ο εισαγγελεας?Γιατι απασχολειτε συνεχως συνταξιοπυχους αφου υπαρχουν νεοι με πτυχια? Οι πρωην πρωταθλητες πεινανε!
ΑΠΑΤΗ. Απασχολειται στο ΣΓΑΣ ανεργος αθλήτης οδηγος δηθεν σε πουλμανακι ενω αυτος στον ΠΥΡΓΟ ΗΛΕΙΑΣ βγαζει καρποουζια στα μποστανια και δεν δουλευει στηνθεση του!Μη[πως τα εσοδα απο τα καρπουζια πεπονια πανε στον Σεβαστη Βασιλη το λαμογιο?
Τι εγενι η Βιλλα στη Μακρακωνη ? Ακομα την καλυπτουν?
Οι βιλλες στο Ντραφι?

Λαμογια δεν θα τα καλυψετε!γιατι κυκλοφορουν φωτογραφιες οπαντου!
Οι απατεωνες και οσοι τους καλυπτουν στην φυκακη συντομα
ΑΘΛΗΤΕΣ ΕΛΛΑΔΑΣ