Πέμπτη 5 Απριλίου 2012

«Άρχισαν τα όργανα»

 Πέμπτη 05 Απριλίου 2012 

Δεν ξέρουμε αν το προσέξατε αλλά είμαστε μια ωραία ατμόσφαιρα .Μετά τις διασπάσεις  των κομμάτων  ζωστήκανε oι πολιτευτές τα χαντζάρια κι αρχίσανε τα γιουρούσια για να κατατροπώσουν τους πάλαι ποτέ συντρόφους.  Η Νέα Δημοκρατία ξιφουλκεί εναντίον του κ. Καμμένου ο οποίος αμύνεται σθεναρώς του πατρίου εδάφους. Το ΠΑΣΟΚ πνέει μένεα κατά της κ. Κατσέλη που ανταποδίδει τα χτυπήματα με...

αριστοτεχνικά άπερκατ. Ο κ. Τσίπρας στραβοκοιτάει τον κ. Κουβέλη που δέχεται επιθέσες από παντού να του πάρουν τους πασοκτσήδες που αλίευσε μεσούντος του μνημονίου. Φυσικά δεν θα μπορούσε ο ΛΑΟΣ να χαριστεί στην Χρυσή Αυγή ενώ οι του ΚΚΕ απλώσαν το ζωνάρι τους και ψοφάνε για καβγά.
  Μετά τα παραπάνω μη περιμένετε  πολιτικές αντιπαραθέσεις αλλά επιχειρήματα του τύπου : Ο προπάππος του προπάππου του παππού του κ. Κουβέλη μετεπήδησε από το Ρωσικό στο Γαλλικό κόμμα για σαράντα οκάδες σιτάρι . Βέβαια τις περισσότερες φορές  αυτά θα αποφεύγονται χάρη στην αλληλοκατανόηση : Αν πεις για τον παππού μου τον ταγματασφαλίτη θα πώ για τον δικό σου τον μαυραγορίτη !
  Τώρα στην τηλεόραση μόλις παίρνει κάποιος τον λόγο , ο άλλος θα αρχίσει να φωνάζει σαν τελάλης  για να μην ακούγεται ο πρώτος που ανταποδίδει τα ίσα μόλις αντιστραφούν οι ρόλοι. Έτσι το μόνο που θα ακούν οι τηλεθεατές θα είναι – Αφήστε με να ολοκληρώσω !
  Φυσικά όσο και να τον αφήσουν δεν πρόκειται να ολοκληρώσει αλλά μετά κάθε πρόταση θα παίρνει ανάσα και όπως ο Ανταίος έπαιρνε δυνάμεις κάθε φορά που πατούσε στην γη έτσι κι αυτός θα συνεχίζει ακάθεκτος την αρλουμπολογία μέχρι που να τον ξανακόψουν και να ξαναρχίσει :
- Για τον Θεό αφήστε με να ολοκληρώσω !
Επίσης ωραία είναι η μέθοδος Λοβέρδου που αποστομώνει τον αντίπαλο:
- Αυτό είναι πολύ απλό πράγμα λέει για μια χρονίζουσα υπόθεση.
- Ναι αλλά δεν το κάνατε !
- Εσείς γιατί δεν το κάνατε ;
   Χάρις στις παραπάνω  τεχνικές ο τηλεθεατής φεύγει ελάχιστα σοφότερος αλλά αποφασισμένος να τους μαυρίσει απαξάπαντες. Αυτά έχουν υπ όψη  μερικοί και καλούν μόνο δημοσιογράφους  οπότε τα πράγματα είναι πιο ήρεμα παρεκτός  αν κάνουν το σφάλμα και με τον κ. Τράγκα καλέσουν και την κ. Μακρή. Ακόμα πιο ατυχής έμπνευση είναι να καλέσει κάποιος την κ. Κανέλη που δεν αφήνει άλλον να σταυρώσει κουβέντα.
      Μετά την καινοτομία του κ. Χατζηνικολάου να οργανώσει ντιμπέϊτ μέσω διαδικτύου η ζωή μας θα γίνει κόλαση. Θα παρατάμε το τηλεκοντρόλ αφού oσονούπω σε όλα τα κανάλια θα βλέπουμε πολιτικούς να διασταυρώνουν τα ξίφη τους και θα πιάνουμε το ποντίκι για να σερφάρουμε αμέριμνοι.  Αλλά και κει μας την έχουνε στημένη. Κάθε μπλόγκερ που σέβεται τον εαυτό του θα καλεί τις προσωπικότητες της Άνω Ραχούλας για να απαντήσουν στο δίλλημα ευρώ ή δραχμή ή έστω στο αν θα γίνει στρατόπεδο φιλοξενίας (σικ) λαθρομεταναστών.  Η μόνη λύση είναι να διαβάζουμε μόνο εφημερίδα . Τουλάχιστον εκεί αν δεις κάποιο άρθρο που υπογράφει πολιτικός απλά το αγνοείς όπως μας αγνοούν κι αυτοί. Μία τους και μία μας.ΠΗΓΗ:ΟΛΥΜΠΙΟ ΒΗΜΑ- ΠΑΡΟΙΜΙΑΣ (K.Δ).
KATERINI FLASH NEWS http://katerini-blogs.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: