Παρασκευή 9 Μαρτίου 2012

"Η Σημασία της Επικοινωνίας στο Σύγχρονο Νοσοκομείο"

https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEhmRGsWCemTKBUu-esjMlz5-I-sVckmiQRyszlEoKGIdoWMR2L9hYUisZ7ZWip2Ww0Z_agj_L7n3hyn1Fzo0hd4ojEyvm-hE_PLCeJcxBCUzwmegwvL0WfqMhR5ySNCF4FuEYn7PHklYwA/s1600/131420_katerini_1.jpg 

Παρασκευή 09 Μαρτίου 2012
Στις 12 Μαρτίου, ημέρα Δευτέρα και ώρα 13:00 θα πραγματοποιηθεί ομιλία στο Αμφιθέατρο του Γενικού Νοσοκομείου Κατερίνης με θέμα: "Η Σημασία της Επικοινωνίας...
στο Σύγχρονο Νοσοκομείο".
Ομιλητής της ημερίδας θα είναι ο κ. Παπανικολάου Κωνσταντίνος, Προϊστάμενος του Περιφερειακού Ινστιτούτου Επιμόρφωσης Θεσσαλονίκης. Στην ομιλία θα αναλυθεί η έννοια και η σημασία της επικοινωνίας καθώς και η διαφορετικότητα της ανάλογα με την περίπτωση (θάνατος, γέννηση, κ.λ.π.).
Σκοπός αυτής της εκδήλωσης είναι να αναδειχθούν οι κρίσιμες διαστάσεις τόσο της ενδοϋπηρεσιακής επικοινωνίας του προσωπικού όσο και της επικοινωνίας του με τον πολίτη (ασθενή - "πελάτη") ώστε να βελτιωθεί η εσωτερική λειτουργία του Νοσοκομείου, αλλά και η εικόνα του προς το ευρύτερο κοινωνικό σύνολο.
Η κυρίαρχη πρόκληση σε ότι αφορά την εικόνα ενός σύγχρονου - "ανοικτού" - Νοσοκομείου είναι η δημιουργία μιας ολοκληρωμένης επικοινωνιακής στρατηγικής, στο πλαίσιο μιας νέας κουλτούρας αξιών και οργανωτικής δομής και με επίκεντρο μια πιο ανθρώπινη, αξιόπιστη και αποτελεσματική επικοινωνία.
Η παρουσία όλων των επαγγελματιών υγείας του νομού καθώς και του κοινού είναι ευπρόσδεκτη.
Είσοδος Ελεύθερη.

Δεν υπάρχουν σχόλια: