Παρασκευή 27 Ιανουαρίου 2012

Α.Ε. ΠΟΝΤΙΩΝ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ "Πήρε" και Νατσούρα...

Παρασκευή 27 Ιανουαρίου 2012 Αθλητισμός

Παρουσιάστηκαν σήμερα τα νέα μεταγραφικά αποκτήματα των Ποντίων, που αναμένεται να βοηθήσουν σημαντικά στην προσπάθεια της ομάδας για άμεση επάνοδο στην φυσική της θέση. Αντώνης Νατσούρας, Άκης..
Γεωργίου, Νίκος Τριανταφυλλίδης και Μιχάλης Ηλίας, δήλωσαν έτοιμοι να προσφέρουν τα πάντα ώστε να υλοποιηθεί ο στόχος.
Συγκεκριμένα, ο Αντώνης Νατσούρας, που θα φορέσει μετά από πολλά χρόνια τη φανέλα με τον "Ημίθεο" στο στήθος, τόνισε πως θα προσπαθήσει να μεταφέρει την αύρα του Ηρακλή και στους υπόλοιπους συμπαίκτες του.
"Είμαι χαρούμενος που επιστρέφω. Τόσο εγώ, όσο και οι νέοι μου συμπαίκτες, θα προσπαθήσουμε ώστε η ομάδα να επιστρέψει εκεί που ανήκει. Χρειαζόμαστε όσο τίποτα άλλο την συμπαράσταση του κόσμου, γιατί επαναλαμβάνω πως ο βασικός στόχος, είναι η άμεση επάνοδος του Ηρακλή στη Superleague.
Εκεί που αξίζει δηλαδή να βρίσκεται", τόνισε χαρακτηριστικά ο έμπειρος αμυντικός και πρόσθεσε:
"Το γεγονός ότι έχω αγωνιστεί και στο παρελθόν σε αυτή την ομάδα, μου έχει προσφέρει σημαντικά οφέλη. Γι' αυτό και είναι σημανικό να μεταδοθεί ο παλμός και στους υπόλοιπους παίκτες, όπως σημαντικό είναι να καταλάβουμε πλέον, σε ποια ομάδα αγωνιζόμαστε".
Από την πλευρά του, ο Άκης Γεωργίου επεσήμανε πως..."είναι χαρά και τιμή που θα αγωνιστώ σε μια τόσο μεγάλη ομάδα και θεωρώ ότι τώρα ξεκινά η αντεπίθεση" ενώ ο Άκης Τριανταφυλλίδης, πρόσθεσε ότι..."αποτελεί πρόκληση η συμμετοχή μου στο ρόστερ του Ηρακλή. Ασφαλώς και ο βασικός στόχος είναι η άνοδος και θα δώσουμε ότι έχουμε για να τα καταφέρουμε".
Μαζί με τους υπόλοιπους ποδοσφαιριστές, παρουσιάστηκε και ο νεαρός Μιχάλης Ηλίας, που αποτελεί επιλογή του Λεωνίδα Μπίλη ώστε να καλύψει μια από τις θέσεις των νεαρών.
Ο Ηλίας, είναι γεννημένος το 1991, παίζει στην θέση του αμυντικού χαφ στο παρελθόν φόρεσε τη φανέλα του Εθνικού Φιλιππιάδας, απ' όπου και αποκτήθηκε και κατά την παρουσίασή του, τόνισε: "Μας δίνει ψυχολογία που θα αγωνιστούμε με μια φανέλα που είναι βαριά".
Τέλος αξίζει να σημειωθεί, ότι ο Νατσούρας πήρε τη φανέλα με το νούμερο 22, ο Γεωργίου με το 18, ο Τριανταφυλλίδης με το 20 και ο Ηλίας με το 91
Oι αποχωρήσεις...
Οι ουκ ολίγες μεταγραφές σε συνδυασμό με τους παίκτες που αγωνίστηκαν στη Δ' Εθνική και θα... προωθηθούν στο νέο Ηρακλή είναι λογικό να σηματοδοτήσουν και αποχωρήσεις από το έμψυχο δυναμικό.
Αυτό έχει ως συνέπεια οι Λάζαρος Μουρατίδης (φώτο), Γιώργος Γούλας και Χρήστος Βεϊδαμενίδης να βρίσκονται κοντά στην πόρτα της εξόδου.
Και οι τρεις φαίνεται ότι ύστερα από τις τελευταίες προσθήκες δεν συμπεριλαμβάνονται στα πλάνα της τεχνικής ηγεσίας, καθώς στις θέσεις που αγωνίζονται έχουν βρεθεί ήδη οι αντικαταστάτες τους.
Μάλιστα, θεωρείται βέβαιο ότι έπειτα από την απομάκρυνση του Μουρατίδη οι κυανόλευκοι θα κινηθούν και για την απόκτηση ενός καθαρόαιμου φορ, καθώς οι μόνοι διαθέσιμοι τη δεδομένη χρονική στιγμή είναι οι Σάκης Γκόγκας, Γιώργος Χιονίδης.
Το μόνο που απομένει για να αποτελέσουν παρελθόν και τυπικά οι τρεις παίκτες είναι η ανακοίνωση του Ηρακλή.
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: