Παρασκευή 27 Ιανουαρίου 2012

ΟΙ ΕΤΑΙΡΟΙ ΜΑΣ ΟΔΗΓΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΞΑΘΛΙΩΣΗ ΜΕ ΤΑ ΝΕΑ ΜΕΤΡΑ.. ΕΜΕΙΣ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ; ΘΑ ΤΑ ΔΕΧΤΟΥΜΕ; (του Δημ.Καλαϊτζή)

Παρασκευή 27 Ιανουαρίου 2012
Ποτέ δέν ήθελα να λαικήσω και ίσως με αυτά που θα γράψω να φανεί έτσι.Αλλά είμαι υποχρεωμένος να το κάνω, μετά απο τα νέα μέτρα που προτείνουν τα "καλόπαιδα" της Τρόικας.
Μάθατε για τα είκοσι νέα μέτρα:Τί είναι αυτά;Μα τίποτε περισσότερο απο κόψιμο, κόψιμο , κόψιμο..
Υστερα λέμε ότι κανείς απο την κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ δέν  διαπραγματεύτηκε καλά.. τα ακούς Χρυσοχοίδη; Τώρα τί γίνεται; Δέχονται αυτά τα απαράδεκτα μέτρα;Δέν κατάλαβαν ότι ήταν λάθος η συνταγή και συνεχίζουν την ίδια;Δέν κατάλαβαν ότι με οριζόντια κοψίματα σε μισθούς συντάξεις και ότι άλλο αφορά τον απλό πολίτη, στραγγίζουν ακόμη περισσότερο την οικονική δυνατότητα του λαού και τον οδηγούν με μαθηματική ακρίβεια στην ολοκληρωτική εξαθλίωση;
Τί νομίζουν ότι η Ελλάδα είναι Αργεντινή;Ζητούν μάλιστα και υπογραφές απο τους εταίρους της κυβέρνησης για να εφαρμοστούν τα μέτρα και στο μέλλον.
Μήπως ξεχνούν ότι υπάρχουν και εκλογές και δέν είναι καθόλου σίγουρο ότι ο πολιτικός χάρτης θα είναι αυτός;
Ζητάνε λέει να γίνουν και απολύσεις στον τομέα Αμυνας και Υγείας για να εξοικονομήσουμε τί; λίγα εκατομμύρια;Ρέ λεβέντες άν θέλετε να μας βοηθήσετε να εξοικονομήσουμε και να μειώσουμε τα ελλείματα. ελάτε να φυλάξετε τα σύνορά μας, τί διάολο Ευρώπη είμαστε, τί διάλο κοινά σύνορα έχουμε.
Κύριοι πλέον έχουμε πειστεί ότι δέν ενδιαφέρεστε για την αποφυγή της πτώχευσης της Ελλάδος, αλλά επιδιώκετε να γίνουμε προτεκτοράτο, να έχουμε μισθούς Βαλκανίων, να πτωχεύσουμε πλήρως μέσα στο Ευρώ και αναρωτιέται κανείς άραγε τάχα τί πτωχοί και ταπεινωμένοι στην Ευρώπη ή πτωχευμένοι εκτός Ευρώ και να μή δοθεί μία απο τα χρεωστούμενα σε αυτούς τους νόμιμους τοκογλύφους της παγκόσμιας οικονομικής νομεκλατούρας. Τί άραγε είναι καλύτερο;Είμαι πεπεισμένος, ότι έπεσαν οι μάσκες και οι Τροικανοί το μόνο που επιδιώκουν είναι η οικονομική εξαθλίωση και η πτώχευση του Ελληνα πολίτη, για να τον ελέγχουν πλήρως.Η περήφανη Ελλάδα, θα γίνει η πιό ξεφτυλισμένη χώρα, που θα υποστεί την ταπείνωση απο τους αλλοδαπούς εταίρους μας.. Ντροπή μας άν το δεχτούμε.. ντροπή στους πολτικούς μας άν σήμερα δεχτούν αυτές τις απαράδεκτες προτάσεις, αφού οδηγούν σε περισσότερη ύφεση και μόνο ανάπτυξη δέν θα φέρουν .. δέν χρειάζεται να είμαστε οικονομολόγοι με ντοκτορά.. καταλαβαίνουμε το πολύ απλό.. ότι δέν νοιάζονται.. εμείς όμως δέν θα νοιαστούμε;

Δεν υπάρχουν σχόλια: