Παρασκευή 23 Δεκεμβρίου 2011

Επτά συλλήψεις για τον φόνο μωρού και πατέρα στην Καλαμάτα - ΜΕΛΗ ΣΥΜΜΟΡΙΑΣ ΕΚΒΙΑΣΤΩΝ

Επτά συλλήψεις για τον φόνο μωρού και πατέρα στην ΚαλαμάταΠαρασκευή 23 Δεκεμβρίου 2011

Επτά άτομα συνελήφθησαν, έξι Έλληνες και ένας Αλβανός, για το φόνο με μαχαίρι αγοριού δύο ετών και με κυνηγετικό όπλο τον..
πατέρα του, στο δημοτικό διαμέρισμα Άριος της Μεσσηνίας.Σε έρευνες σε οικίες βρέθηκαν όπλα, ναρκωτικά και 4.500 ευρώ.

Το έγκλημα είχε διαπραχθεί στις 29 του περασμένου μήνα και συγκλόνησε την κοινή γνώμη της χώρας λόγω της αγριότητας των δραστών.
Τα άτομα αυτά σκότωσαν με κυνηγετικό όπλο τον Φιλίπ Μεσαι, 35 ετών και στη συνέχεια δεν δίστασαν να σφάξουν με μαχαίρι ένα αγγελούδι μόλις δύο ετών...
Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία, οι συλληφθέντες εμπλέκονται σε συμμορία που διακινεί ναρκωτικά και εκβιάζει καταστηματάρχες της περιοχής.
Πληροφορίες αναφέρουν ότι το θύμα είχε δοσοληψίες με τους συλληφθέντες, το είδος των οποίων εξετάζεται.
Ηθικός αυτουργός των δολφονιών φέρεται παλιός αθλητής και ως φυσικός αυτουργός εξετάζεται Αλβανός ο οποίος συνελήφθη στην Αθήνα.
To έγκλημα σημειώθηκε στο δημοτικό διαμέρισμα Άριος του Δήμου Καλαμάτας.Οι δράστες, αφού σκότωσαν τον πατέρα και το μωρό του μέσα στο αυτοκίνητό τους, το πέταξαν σε αρδευτικό κανάλι.
Επτά συλλήψεις για τον φόνο μωρού και πατέρα στην Καλαμάτα
Όπως διαπίστωσαν οι αστυνομικοί, ο 35χρονος έφερε διαμπερές τραύμα στο κεφάλι από κυνηγετικό όπλο, ενώ το μωρό βαθύ τραύμα στο λαιμό και ήταν σχεδόν αποκεφαλισμένο...
Ο Φιλίπ Μεσαι είχε έλθει στην στην Ελλάδα πριν από 17χρόνια και ζούσε στο χωριό Πλατύ, όπου εργάζονταν σε αγροτικές δουλειές.
Η σύζυγός του και τα τέσερα παιδιά του ζούσαν στην πόλη Κούξι στην βόρειο Αλβανία και πηγαινοέρχονταν στην Ελλάδα.
ΕΘΝΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια: