Παρασκευή 23 Δεκεμβρίου 2011

Παρελθόν για τον Πιερικό Πέτρου και Περουτσίνι


Παρασκευή 23 Δεκεμβρίου 2011  Αθλητισμός
Ο Πέτρου σταματάει το ποδόσφαιρο θα φύγουν κι άλλοι;
Εδώ και αρκετό καιρό ο Περουτσίνι απουσίαζε από τις προπονήσεις και τις αγωνιστικές υποχρεώσεις του Πιερικού και ...
εκείνο που έβγαινε προς τα έξω ήταν ότι είναι τραυματίας.
Ο Περουτσίνι που δεν πρόσφερε τα αναμενόμενα είναι πλέον παρελθόν για τον Πιερικό.
Οι πληροφορίες που έχουμε αναφέρουν ότι στον Πιερικό θα έχουμε και άλλες αποχωρήσεις. Ο αριθμός που θα πάρουν διαζύγιο με τον Πιερικό λέγεται ότι είναι τέσσερις ή πέντε.
Εκείνο που επίσης γνωρίζουμε είναι ότι ο Πιερικός δεν θα προχωρήσει στην απόκτηση όλων αυτών που θα αποχωρήσουν αλλά μόνο δύο που όμως θα είναι παίκτες που θα κάνουν τη διαφορά.
Θα είναι παίκτες εντεκάδας και όχι παίκτες που δε θα διαφέρουν σε τίποτα από αυτούς που έχει ο Πιερικός στο έμψυχο δυναμικό του και προέρχονται από την ομάδα των Νέων.
Ήδη οι Νέοι παίκτες που έπαιξαν στον αγώνα Κυπέλλου με τον Ολυμπιακό είπαν είμαστε και μεις εδώ με την καλή τους αγωνιστική παρουσία. Έδειξαν ότι είναι σε θέση να προσφέρουν λύσεις στην ομάδα και όχι να καταφεύγουμε σε μεταγραφές που δε θα διαφέρουν από τα νέα αυτά παιδιά.
Σταμάτησε το ποδόσφαιρο ο Άκης Πέτρου
Για τελευταία φορά πάτησε τον αγωνιστικό χώρο του γηπέδου που έπαιζε τις τελευταίες δύο αγωνιστικές περιόδους ο Άκης Πέτρου.
Ένας παίκτης που με την αγωνιστική του παρουσία έδειξε ότι αγάπησε την ομάδα και σε κάθε παιχνίδι έπαιζε με ξεχωριστή διάθεση, πάθος και φοβερή αγωνιστικότητα.
Ο Πέτρου αγαπήθηκε από τους φιλάθλους του Πιερικού και γι' αυτό στην ανάπαυλα του αγώνα Κυπέλλου με τον Ολυμπιακό προχθές Τετάρτη όταν ο Γενικός Διευθυντής της ΠΑΕ Πιερικός του πρόσφερε τη φανέλα με το νούμερο 23 που φορούσε "εν χορώ" όλοι φώναζαν ρυθμικά: "Πέτρου ψυχάρα για πάντα Πιερικάρα".
Αυτή ήταν η τελευταία φορά του Άκη Πέτρου με τους αγωνιστικούς χώρους γιατί από τον Πιερικό δεν φεύγει για να πάει σε κάποια άλλη ομάδα αλλά γιατί σταματάει οριστικά το ποδόσφαιρο λόγω σοβαρού αγωνιστικού προβλήματος.
Θα πρέπει στο σημείο αυτό να πούμε ότι ο Πέτρου ήταν να σταματήσει από το καλοκαίρι.
Η Διοίκηση όμως της ΠΑΕ Πιερικός και ο προπονητής κ. Σούλης Παπαδόπολος τον έπεισαν να μείνει στην ομάδα μέχρι τα Χριστούγεννα, κάτι που έγινε, πιστεύοντας ότι στο μεταξύ θα μπορέσουν να τον μεταπείσουν να μείνει όλη την αγωνιστική περίοδο. Κάτι τέτοιο όμως δεν έγινε δυνατό και έτσι ο Άκης Πέτρου που ήταν ένας από τους στυλοβάτες της άμυνας του Πιερικού αποτελεί πλέον παρελθόν.
Χθες το απόγευμα ο Άκης Πέτρου πήγε στα αποδυτήρια και αποχαιρέτησε προπονητικό τιμ και πρώην πλέον συμπαίκτες λέγοντας χαρακτηριστικά, "θα έρχομαι να σας βλέπω".
Ο προπονητής του Πιερικού κ. Σούλης Παπαδόπουλος σε χθεσινές του δηλώσεις "Ο δρόμος για τα νέα παιδιά άνοιξε. Το ποτάμι δε γυρίζει πίσω"
Για τα νέα παιδιά του Πιερικού, το παιχνίδι Κυπέλλου αναφέρθηκε ο προπονητής του Πιερικού κ. Σούλης Παπαδόπουλος σε χθεσινές του δηλώσεις. Πιο συγκεκριμένα είπε:
"Καλά Χριστούγεννα στους ποδοσφαιριστές μας στη Διοίκηση, τους φιλάθλους και φυσικά και στους δημοσιογράφους της Κατερίνης.
Θα ξεκουραστούμε τέσσερις ημέρες και θα επιστρέψουμε με κέφι και διάθεση την Τρίτη το απόγευμα αρχίζοντας προπονήσεις γιατί μας περιμένουν δύσκολα παιχνίδια για το πρωτάθλημα.
Είχαμε ένα δύσκολο και κουραστικό πρόγραμμα με αγώνες πρωταθλήματος και Κυπέλλου που τελείωσε με το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό στο οποίο κουραστήκαμε και ζοριστήκαμε πάρα πολύ, απέναντι σε μια πολύ καλή και ποιοτική ομάδα. Με την επιστροφή μας μετά τις γιορτές των Χριστουγέννων θα κάνουμε την Τρίτη την πρώτη προπόνηση και τις επόμενες δύο ημέρες πρωί και απόγευμα για να προετοιμαστούμε για το παιχνίδι με το Διαγόρα που θα γίνει την Τετάρτη 4 Ιανουαρίου.
Έτσι για μας οι γιορτές τελειώνουν τα Χριστούγεννα αφού ρεπό θα έχουμε μόνο την Κυριακή της Πρωτοχρονιάς. Σε ότι αφορά τώρα το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό αυτό που με ευχαρίστησε είναι ότι στο τέλος οι ποδοσφαιριστές ήταν στενοχωρημένοι. Όταν δηλαδή παίζεις με τον πρωταθλητή και στενοχωριέσαι γιατί χάνεις δείχνει ότι πιστεύεις στον εαυτό σου και στην ομάδα σου.
Έδειξαν ότι δεν τους ικανοποίησε ότι ήταν καλοί αλλά ήθελαν να είναι πολύ καλύτεροι και ανταγωνιστικοί. Πιστεύω ότι έτσι πρέπει να σκέπτονται όλοι, ποδοσφαιριστές και προπονητές.
Ξέραμε ότι ο Ολυμπιακός ήταν καλύτερη ομάδα από μας, αυτό δεν το συζητάμε, γιατί διαθέτει πολύ μεγάλη ποιότητα σαν ομάδα. Νομίζω ότι έγινε ένα πολύ δυνατό και καθαρό παιχνίδι και είχε πολύ καλό ρυθμό. Αυτό ήταν που θέλαμε και εμείς και κυρίως να είμαστε ανταγωνιστικοί.
Πιστεύω ότι αυτός ήταν ο λόγος που ήταν στενοχωρημένοι για την ήττα οι ποδοσφαιριστές. Πιστεύω ότι αν απέναντί μας είχαμε κάποια άλλη ομάδα και όχι τον Ολυμπιακό με την εμφάνιση που κάναμε ίσως παίρναμε εμείς την πρόκριση. Ο Ολυμπιακός ήταν πάρα πολύ καλός και δυνατός.
Ξεχνάμε όμως το παιχνίδι αυτό κρατώντας όλα τα θετικά, γιατί σίγουρα είχαμε και αρνητικά και θα προσπαθήσουμε να βελτιωθούμε. Αυτό το παιχνίδι για τα παιδιά που ήρθαν από πίσω και έπαιξαν έχει σημασία. Έχω πει πολλές φορές ότι τους νέους ποδοσφαιριστές θα τους βάζω σε δύσκολα παιχνίδια και όχι σε εύκολα και αδιάφορα γιατί τότε δε θα έχει καμιά σημασία και αξία.
Όταν ένα παιχνίδι είναι στο 4 - 1 δεν έχεις σαν προπονητής να κερδίσεις τίποτε γιατί η αντίπαλη ομάδα θα έχει χαλαρώσει. Θέλω το παιχνίδι να έχει ενδιαφέρον ώστε οι νέοι παίκτες να δείξουν τις δυνατότητές τους.
Η χρησιμοποίηση των τεσσάρων παιδιών και η εμφάνισή τους θα πρέπει να είναι οδηγός και για τα άλλα παιδιά. Εκτός όμως από το αγωνιστικό κομμάτι είδαμε ποιότητα συμπεριφοράς και από τον προπονητή της Σούπερ Λιγκ αλλά και παρουσία πολλών φιλάθλων. Φανταστείτε να είναι σε αγώνα πρωταθλήματος τόσος πολύς κόσμος πως θα έπαιζαν οι παίκτες του Πιερικού. Με τόσο κόσμο δε θα είχε καμία τύχη στο γήπεδό μας οποιαδήποτε ομάδα σε αγώνα πρωταθλήματος και θα είμαστε από τα φαβορί της ανόδου.
Πρέπει όμως να συνεχίσουμε σ' αυτή την κατεύθυνση και τότε σε ένα - δύο χρόνια ο Πιερικός θα έχει οκτώ τουλάχιστον νέους παίκτες. Ο δρόμος για τα νέα παιδιά έχει ανοίξει και θα πρέπει να ξέρουν όλοι ότι το ποτάμι δεν γυρίζει πίσω. Θα γίνει αυτό με σωστή δουλειά και σωστή κατεύθυνση.
Να τελειώσω λέγοντας ότι ήμασταν πάρα πολύ καλοί απέναντι σε μια πολύ καλή ομάδα όπως είναι ο Ολυμπιακός. Και πάλι Καλά Χριστούγεννα και Καλές Γιορτές".
Λόγω του καιρού ομιλία στ' αποδυτήρια χθες τ' απόγευμα
Ρεπό από σήμερα, επιστρέφουν την Τρίτη
Λόγω του κρύου και του χιονόνερου που έπεφτε χθες λίγο μετά το μεσημέρι δεν πραγματοποιήθηκε η προγραμματισμένη χθεσινή προπόνηση. Ο Σούλης Παπαδόπουλος μίλησε στους παίκτες στ' αποδυτήρια και στη συνέχεια τους έδωσε ρεπό για να γιορτάσουν με τους οικείους τους τα Χριστούγεννα.
Από σήμερα οι ποδοσφαιριστές έχουν ρεπό και θα επιστρέψουν την Τρίτη για να συνεχίσουν τις προπονήσεις γιατί θα επιστρέψουν στους αγώνες πρωταθλήματος.
Οι παίκτες του Πιερικού στο πρώτο ημίχρονο πραγματοποίησαν πολύ καλή εμφάνιση και αντιμετώπισαν τον Ολυμπιακό σαν ίσος προς ίσον αποδεικνύοντας ότι έχουν δυνατότητες.
Το ζητούμενο είναι ότι θα πρέπει και με ομάδες της ίδιας δυναμικότητας ή και κατώτερης να παίζουν με το ίδιο πάθος και την ίδια αγωνιστικότητα και να παρουσιάζονται πάντοτε με τις δυνατότητες που μας έδειξαν ότι έχουν.
 

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

ΣΚΑΝΔΑΛΟ - ΑΠΑΤΗ - ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ

ΣΕΓΑΣ ΚΑΙ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΠΑΙΔΕΙΑΣ

Ο ΚΥΡΙΟΣ ΡΑΚΙΝΤΖΗΣ ΚΑΙ ΤΟ ΣΔΟΕ ΕΧΟΥΝ ΛΑΒΕΙ ΣΥΣΤΗΜΕΝΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΜΕ ΑΠΟΔΕΙΚΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΠΑΤΕΣ ΣΤΟΝ ΣΕΓΑΣ ΤΙΣ ΠΑΡΑΝΟΜΕΣ ΜΙΣΘΟΔΟΣΙΕΣ ΤΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΤΟΥ ΚΑΙ ΑΠΟΣΠΑΣΜΕΝΩΝ

ΠΟΤΕ ΘΑ ΑΡΧΙΣΟΥΝ ΟΙ ΣΥΛΛΗΨΕΙΣ ΚΥΡΙΕ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ?

Να ποιοι τα φαγανε και κανενας δεν τους συλλαμβανει

ΑΝΝΑ ΔΙΑΜΑΝΤΠΟΥΛΟΥ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΓΥΜΝΑΣΤΕΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛΕΙΩΝ ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ ΣΤΟΝ ΣΕΓΑΣ?
ΠΟΙΟΣ ΥΠΟΓΡΑΨΕ ΑΝΤΙ ΑΥΤΗΣ ΤΗΝ ΑΠΟΣΠΑΣΗ ΤΟΥΣ?

ΚΥΡΙΕ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΑΝΟΜΗ ΑΠΟΣΠΑΣΗ
ΠΩΣ ΓΥΜΝΑΣΤΕΣ ΥΠΑΛΛHΛΟΙ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΣΧΟΛΕΙΩΝ ΑΠΟΣΠΩΝΤΑΙ ΣΤΟΝ ΣΕΓΑΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΜΗ ΚΕΡΔΟΣΚΟΠΙΚΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΜΙΑ ΜΚΟ?

ΥΠΟΓΡΑΦΤΗΚΕ ΠΑΡΑΝΟΜΑ Η ΑΠΟΣΠΑΣΗ ΤΩΝ ΓΥΜΝΑΣΤΩΝ ΣΤΟΝ ΣΕΓΑΣ

ΚΥΡΙΕ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΣΥΛΛΑΒΕΤΕ ΓΙΑ ΠΑΡΑΝΟΜΗ ΜΙΣΘΟΔΟΣΙΑ ΑΠΑΤΗ ΚΑΙ ΝΑ ΤΕΘΟΥΝ ΕΚΤΟΣ ΔΗΜΟΣΙΟΥ.

ΕΙΝΑΙ ΗΔΗ ΕΚΤΟΣ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΑΦΟΥ ΥΠΗΡΕΤΟΥΝ ΣΕ ΕΝΑΝΑ ΜΗ ΚΕΡΔΟΣΚΟΠΙΚΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ!
ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΑΡΕΤΕ ΚΑΙ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΠΛΗΡΩΝΟΝΤΟΥΣΑΝ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ
Ο ΣΕΓΑΣ ΕΙΝΑΙ ΙΔΙΩΤΙΚΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΗΜΟΣΙΟ!

Ετοιμαζονται παρανομα να ξανα-αποσπαστουν στον ΣΕΓΑΣ οι γνωστοι επι 15ετια γυμναστες των δημοσιων σχολειων για να παρουν τριπλο μισθο - ενω πολλοι γυμναστες ειναι αδιοριστοι - για το παρανομο φαγοποτι του Μαραθωνιου και της Ολυμπιαδας Λονδινου!!

ΜΕΓΑΛΟ ΦΑΓΟΠΟΤΙ
ΕΤΟΙΜΑΖΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΝΕΑ ΑΠΟΣΠΑΣΗ ΣΤΟΝ ΣΕΓΑΣ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΠΙΕΣΕΙΣ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΗ ΣΕΒΑΣΤΗ ΤΟΥ ΜΕΓΑΛΟΑΠΑΤΕΩΝΑ ΤΟΥ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ΟΙ ΓΥΜΝΑΣΤΕΣ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΑΠΟΣΠΑΣΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟ 1997 ΣΤΟΝ ΣΕΓΑΣ ΠΟΥ ΤΑ ΚΟΝΟΜΑΝΕ ΤΡΙΠΛΑ ΣΕ ΑΓΝΟΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΠΑΙΔΕΙΑΣ…ΚΑΙ ΤΗΣ Γ. Γ. ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ.

ΤΑ ΠΕΡΝΟΥΝ ΑΠΟ ΣΠΟΝΣΟΡΕΣ ΤΑ ΜΙΝΤΙΚ ΚΑΙ ΑΠΟ ΑΛΛΟΥ (ΝΤΟΠΙΝΚ ΚΛΠ…)

ΠΟΛΛΑ ΛΕΦΤΑ ΕΦΑΓΕ ΤΟ ΚΥΚΛΩΜΑ ΣΕΒΑΣΤΗ ΒΑΣΙΛΗ, ΤΟΝ ΨΑΧΝΕΙ ΤΟ ΣΔΟΕ ΚΑΙ Η ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ.
Οι βιλλες στο Ντραφι και Μακρακωνμη Λαμιας ειναι η αποδειξη.

ΤΑ TΡΩΚΤΙΚΑ ΤΟΥ ΣΕΓΑΣ. ΜΕΓΑΛΗ ΚΟΜΠΙΝΑ ΠΟΛΛΑ ΛΕΦΤΑ

Λ. ΣΥΓΓΡΟΥ 137, 2ος ΟΡΟΦΟς
τηλ. 2109344726
2109359302

Οι παρανομα αποσπασμενοι:

ΧΑΛΒΑΝΤΖΑΡΑΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ
ΣΙΟΥΤΡΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ
ΚΟΥΤΣΙΩΡΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ
ΚΟΥΤΣΟΦΛΙΝΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ
ΧΟΝΔΡΟΚΟΥΚΗΣ ΚΥΡΙΑΚΟΣ

ΒΟΣΣΟΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ (ΖΗΜΕΝΣ – ΤΟΝ ΨΑΧΝΟΥΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΙΣ) ΑΠΟΣΤΟΛΟΠΟΥΛΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ (ΠΑΤΡΙΝΟΣ ΜΕ ΒΙΛΛΕΣ ΠΙΣΙΝΕΣ ΚΑΙ ΤΡΙΠΛΟΘΕΣΙΤΕΣ
ΚΑΛΟΥΔΗΣ ΜΑΡΚΟΣ (ΚΡΗΤΙΚΟΣ) ΧΟΔΡΟΚΟΥΘΚΗΣ ΚΥΡΙΑΚΟΣ (3 ΜΙΣΘΟΥΣ ΠΕΡΝΕΙ)
ΠΑΥΛΟΥΣ ΜΙΧΑΛΗΣ (ΡΟΔΙΤΗΣ ΤΟΥ ΠΛΗΡΩΝΕ ΤΟ ΕΝΟΙΚΙΟ ΚΑΙ ΤΟ ΔΙΑΖΥΓΙΟ Ο ΣΕΒΑΣΤΗΣ)
ΚΟΥΤΣΟΦΛΙΝΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ (ΙΣΤΟΡΙΑ ΑΜΑΡΤΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΚΟΜΠΙΝΑΔΩΡΟΣ) ΚΟΥΤΣΙΩΡΑΣ ΓΙΑΝΝΗΣ (ΣΠΙΤΙ 200 Τ.Μ. ΚΑΙ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΜΕ ΑΘΛΗΤΙΚΑ
ΡΑΠΤΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ( ΤΟΥ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝΕ ΣΤΗΝ ΚΑΣΤΟΡΙΑ ΤΟ ΔΑΝΕΙΟ ΤΟΥ ΣΠΙΤΙΟΥ )’


ΜΕΛΕΤΟΓΛΟΥ ΧΡΗΣΤΟΣ (ΤΟ ΤΣΙΡΑΚΙ ΤΟΥ ΣΕΒΑΣΤΗ ΜΕ ΕΚΑΘΑΡΙΣΤΙΚΟ 150 ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΜΕ ΜΙΣΘΟ ΠΟΛΕΜΙΚΟΥ ΝΑΥΤΙΚΟΥ (ΤΟ ΞΕΡΕΙ ΤΟ ΠΟΛΕΝΜΙΚΟ ΝΑΥΤΙΚΟ) ΜΕ ΑΔΕΙΑ ΠΡΟΠΟ ΠΑΡΑΝΟΜΗ ΚΑΙ ΜΑΥΡΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΕΓΑΣ)
ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΣΤΟΙΧΙΖΟΥΝ 40.000 ΕΥΡΩ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ.
ΝΑ ΕΙΔΟΠΟΙΗΘΕΙ ΤΟ ΠΟΛΕΜΙΚΟ ΝΑΥΤΙΚΟ.

ΝΑ ΑΝΟΙΧΤΟΥΝ ΤΑ ΑΦΜ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΕΜΒΕΙ ΤΟ ΣΔΟΕ ΚΑΙ Ο ΡΑΚΙΝΤΖΗΣ.

ΨΑΧΤΕ ΤΙΣ ΒΙΛΛΕΣ ΣΕ ΝΤΡΑΦΙ- ΘΑ ΠΑΘΕΤΕ ΠΛΑΚΑ!!

Ο ΜΠΑΚΑΣ ΠΕΡΙΚΛΗΣ ΜΕ ΑΝΑΠΗΡΙΑ 67% ΕΧΕΙ ΕΚΑΘΑΡΙΣΤΙΚΟ ΕΦΟΡΙΑΣ 68.6688.09 ΚΑΙ ΜΕ ΑΝΑΠΗΡΙΑ 67% ΕΙΝΑΙ ΜΑΙΜΟΥ ΑΝΑΠΗΡΟΣ ΔΗΘΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΡΔΙΑ

ΜΠΟΥΖΙΚΑ ΙΩΑΝΝΑ (ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ – ΑΓΑΠΕΣ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΡΟΕΔΡΟΥΣ ) ΕΧΕΙ 45.417,39 ΕΥΡΩ ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΚΙΚΟ

ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ Η ΑΡΧΗ
ΟΙ ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΗΡΩΤΟΙ.
ΟΙ ΑΘΛΗΤΕΣ ΑΠΛΗΡΩΤΟΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΚΟΡΟΙΔΕΥΟΥΝ ΤΗΝ Γ.Γ. ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΝ ΓΕΡΟΥΛΑΝΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ.

Ο ΒΑΣΙΛΗΣ ΣΕΒΑΣΤΗΣ ΤΟ ΛΑΜΟΓΙΟ ΠΟΥ ΡΩΤΑΕΙ ΚΑΙ ΠΟΙΟ ΤΑ ΓΡΑΦΟΥΝ ΕΧΕΙ ΦΑΕΙ ΠΟΛΛΑ ΛΕΦΤΑ ΑΠΟ ΣΕΓΑΣ ΣΠΟΝΣΟΡΕΣ ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ ΕΧΕΙ ΒΙΛΛΕΣ ΣΤΗ ΜΑΚΡΑΚΩΜΗ ΛΑΜΙΑΣ ΚΑΙ ΚΥΠΡΟ ...
ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΙΟ ΠΑΝΩ ΕΙΝΑΙ ΓΥΜΝΑΣΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΣΧΟΛΕΙΩΝ ΠΛΗΝ ΤΟΥ ΒΟΣΣΟΥ ΤΟΥ ΜΠΕΤΑΤΖΗ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΑΠΟΣΠΑΣΗ ΔΗΘΕΝ ΑΠΟ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ 3 ΜΟΙΣΘΟΥΣ


ΑΝΝΑ ΔΙΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ ΚΑΛΥΠΤΕΙΣ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ?

ΕΥΗ ΧΡΙΣΤΟΦΙΛΟΠΟΥΛΟΥ ΝΑ ΚΟΨΕΙΣ ΤΗΝ ΑΠΟΣΠΑΣΗ ΤΩΝ ΓΥΜΝΑΣΤΩΝ ΤΟΥ ΣΕΓΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΡΕΥΝΑ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥΣ...ΠΡΟΣΕΧΕ ΜΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΕΤΕ ΑΠΟΣΠΑΣΕΙΣ ΣΕ ΙΔΙΩΤΙΚΑ ΣΩΜΑΤΕΙΑ!


ΑΠΟΑΚΑΛΥΨΗ
Ο ΚΥΡΙΟΣ ΡΑΚΙΝΤΗΣ ΚΑΙ ΤΟ ΣΔΟΕ ΕΧΟΥΝ ΛΑΒΕΙ ΣΥΣΤΗΜΕΝΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΜΕ ΑΠΟΔΕΙΚΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΙΣ ΑΠΑΤΕΣ ΣΤΟΝ ΣΕΓΑΣ ΤΙΣ ΠΑΡΑΝΟΜΕΣ ΜΙΣΘΟΔΟΣΙΕΣ
ΠΟΤΕ ΘΑ ΑΡΧΙΣΟΥΝ ΟΙ ΣΥΛΛΗΨΕΙΣ ΚΥΡΙΕ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ?

Μ.Λ.