Τρίτη 15 Νοεμβρίου 2011

Να συνεδριάσει εκτάκτως το Δημοτικό Συμβούλιο Κατερίνης


Τρίτη 15 Νοεμβρίου 2011

Image
Σήμερα, Δευτέρα  14 Νοεμβρίου 2011, κατατέθηκε αίτηση από την νεοσυσταθείσα πρωτοβουλία πολιτών «Κόντρα στο ρεύμα» προς στο Δήμο Κατερίνης (Αρ. Πρωτ:  90160/14.11.2011),  με θέμα την έκτακτη σύγκληση του Δημοτικού Συμβουλίου..
για να συζητηθεί δημόσια το θέμα των λογαριασμών της ΔΕΗ.
Στηρίξτε την πρωτοβουλία αυτή και συνυπογράψτε την αίτηση εδώ:
http://www.anasta.de/TOPOS/index.php?option=com_wrapper&Itemid=130
Από αύριο, Τρίτη 14 Νοεμβρίου 2011, από τις 19:00 – 20:00, όπως και κάθε Τρίτη, Πέμπτη και Παρασκευή,  θα λειτουργήσει το  περίπτερο ενημέρωσης των πολιτών στον κεντρικό πεζόδρομο της πόλης, στο ύψος της Κεντρικής Πλατείας.
Οι πολίτες υποστηρίζουν  πως η συνεδρίαση πρέπει να διεξαχθεί άμεσα, χωρίς καμία καθυστέρηση, διότι χιλιάδες συνδημότες μας απειλούνται με διακοπή της παροχής ηλεκτρικού ρεύματος από τη ΔΕΗ επειδή αδυνατούν να πληρώσουν τον αντισυνταγματικό φόρο. Υποστηρίζουν μάλιστα, πως ο Δήμος οφείλει να αντιδράσει άμεσα, όπως έπραξε και στην περίπτωση των συγχωνεύσεων των σχολικών μονάδων.
Την αίτηση υπογράφουν 28 πολίτες που συμμετείχαν στην Λαϊκή Συνέλευση της Κυριακής, μεταξύ  αυτών και η 5μελής ομάδα νομικών που στηρίζει την πρωτοβουλία. Από σήμερα, αργά το βράδυ, όλοι οι πολίτες θα έχουν τη δυνατότητα να συνυπογράψουν την παραπάνω αίτηση μέσω διαδικτύου στον ιστοχώρο της Εθελοντικής Ομάδας Δράσης Ν. Πιερίας, στην ενότητα «Κόντρα στο ρεύμα».
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: