Τρίτη 15 Νοεμβρίου 2011

Στο ΚΑΦΕ ΠΡΟΑΣΤΕΙΟ είδαν τον ποδοσφαιρικό αγώνα ΠΑΝΑΧΑΙΚΗΣ - ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΥ προπονητής και πάικτες του Πιερικού..Πρωί και απόγευμα προπονήθηκε ο Πιερικός - Από σήμερα στο πρόγραμμα ο Άκης Πέτρου

Τρίτη 15 Νοεμβρίου 2011 Αθλητισμός


Στο καφέ "Προάστειο" χθές το βραδάκι ήταν ο προπονητής του Πιερικού Σούλης Παπαδόπουλος,ο Αχ.Ιωακειμίδης, ο Δημήτρης Λιόλιος και αρκετοί ποδοσφαιριστές του Πιερικού, όπου παρακολούθησαν το παιγνίδι μεταξύ ΠΑΝΑΧΑΙΚΗΣ ΚΑΙ ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΥ. Βρέθηκαν εκεί ..
μετά την προπόνηση, αφού με διπλή προπόνηση άρχισε την εβδομαδιαία προετοιμασία του ο Πιερικός για το παιχνίδι με την Παναχαϊκή που θα γίνει το Σάββατο στο Δημοτικό στάδιο (πρώην Εθνικό) Κατερίνης.
Το πρωινό πρόγραμμα έγινε στην αίθουσα Ηρακλής του Σταδίου και περιελάμβανε διάφορες ασκήσεις δύναμης.
Το απόγευμα μετά το ζέσταμα στο οποίο υπήρχαν και ασκήσεις κατοχής και κυκλοφορίας ακολούθησαν διάφορες ασκήσεις τεχνικής και κυρίως τακτικής. Η προπόνηση τελείωσε με την αποθεραπεία.
Ο Πέτρου που απουσίαζε από το παιχνίδι με τη Βέροια έκανε χθες ατομικό πρόγραμμα. Σύμφωνα όμως με πληροφορίες μας ο Άκης Πέτρου θα προπονηθεί σήμερα με τους συμπαίκτες του ενδεικτικό ότι θα τεθεί στη διάθεση του προπονητή.
Σούλης Παπαδόπουλος σε χθεσινές του δηλώσεις: "Δική μου η ευθύνη για την ήττα"
Ο Πιερικός πραγματοποίησε άσχημη εμφάνιση και γνώρισε την ήττα από την καλύτερη Βέροια. Σίγουρα όμως μεγάλο ρόλο έπαιξε και η αποβολή του κ. Σούλη Παπαδόπουλου, με υπόδειξη του τέταρτου διαιτητή. Μια αποβολή σίγουρα άδικη γιατί δεν έκανε κάτι το μεμπτό.
Για το άτυχο παιχνίδι με τη Βέροια ο κ. Σούλης Παπαδόπουλος σε χθεσινές δηλώσεις είπε:
"Χάσαμε ένα παιχνίδι από μια ομάδα που κατά την προσωπική μου άποψη ήταν καλύτερη από μας μέσα στο γήπεδο και νομίζω ότι το είδαν όλοι αυτό. Δεν υπάρχουν δικαιολογίες για την ήττα μας. Ήταν καλύτεροι και μας κέρδισαν. Όταν χάνεις κατεβάζεις το κεφάλι και κοιτάζεις να δουλέψεις για να γίνεις εσύ καλύτερος στο επόμενο παιχνίδι και να κερδίσεις.
Τα παιδιά προσπάθησαν αλλά όπως είπα η αντίπαλη ομάδα ήταν καλύτερη και κατάφερε και μας κέρδισε. Και το λέω αυτό γιατί τα παιδιά δεν ήταν αδιάφορα αλλά προσπάθησαν για το καλύτερο.
Η ευθύνη για την ήττα είναι δική μου γιατί έπαιξε σημαντικό ρόλο για την εμφάνιση της ομάδας και η αποβολή μου από το διαιτητή με υπόδειξη του τέταρτου διαιτητή (κ. Τεβεκέλη), την οποία θεωρώ απόλυτα άδικη αλλά νομίζω ότι έπαιξε σπουδαίο ρόλο στην εξέλιξη του παιχνιδιού.
Γιατί στο πρώτο ημίχρονο μπορεί να μη ήμασταν αυτοί που έπρεπε και όπως ξέρουμε την ομάδα και είχαμε προηγηθεί στο σκορ και κρατούσαμε τον αντίπαλο μακριά από την εστία μας, χωρίς να μας δημιουργεί κάποιο πρόβλημα.
Το μόνο πρόβλημα ήταν ότι η Βέροια είχε την κατοχή της μπάλας. Στο δεύτερο ημίχρονο ο αντίπαλος ήταν πολύ καλύτερος από μας και μας κέρδισε όπως είπα και νωρίτερα δίκαια.
Εμείς ξεχνάμε το παιχνίδι αυτό και στρέφουμε την προσοχή μας στο επόμενο παιχνίδι. Θα το πω για μια ακόμα φορά ότι η ευθύνη για την ήττα είναι δική μου γιατί έπαιξε μεγάλο ρόλο η αποβολή μου.
Β.Κ.: Είναι από τις λίγες φορές, από τις σπάνιες, που είδα τον Πιερικό τόσο κακό μετά από πολύ καλές εμφανίσεις στα φιλικά και στο πρώτο παιχνίδι πρωταθλήματος που ήταν νικηφόρο.
Σούλης Παπαδόπουλος: Ναι, έτσι είναι γιατί δε βρεθήκαμε σε καλή μέρα. Και όταν συμβαίνει αυτό δε μπορείς να πεις και πολλά πράγματα, όταν πάρα πολλά παιδιά δεν απόδωσαν τα αναμενόμενα. Είναι κάτι που μπορεί να συμβεί κάποια φορά και γι' αυτό παίρνω την ευθύνη πάνω μου. Για μένα το άλφα και το ωμέγα είναι οι ποδοσφαιριστές και δεν ρίχνω ποτέ ευθύνες στους παίκτες και όπως είπα σημαντικό ρόλο έπαιξε η αποβολή μου, η οποία το ξαναλέω, ήταν άδικη γιατί δεν έκανα κάτι που να τη δικαιολογεί.
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: