Τετάρτη 20 Ιουλίου 2011

Σε εξέλιξη συνάντηση Ραγκούση - ιδιοκτητών ταξί

Τετάρτη 20 Ιουλίου 2011
Σε εξέλιξη βρίσκεται, από τις 10.45 το πρωί, συνάντηση αντιπροσωπείας ιδιοκτητών ταξί, με τον υπουργό Υποδομών, Μεταφορών...
και Δικτύων, Γιάννη Ραγκούση από την κατάληξη της οποίας θα εξαρτηθεί το μέλλον των κινητοποιήσεων τους. Οι αυτοκινητιστές αποφάσισαν χθες την παράταση των κινητοποιήσεών τους επ' αόριστον, «εφόσον δεν υπάρχει καμιά εξέλιξη και καμιά συνάντηση με το αρμόδιο υπουργείο». Νωρίτερα σήμερα το πρωί πραγματοποίησαν πορεία, χωρίς τα οχήματά τους, στο υπουργείο Υποδομών Μεταφορών και Δικτύων όπου και παραμένουν.
Έξω από το κτίριο του υπουργείου βρίσκονται ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις και κλούβες έχουν αποκλείσει την είσοδο, προκειμένου να αποτραπεί πιθανή "εισβολή" των συγκεντρωμένων στο υπουργείο.
Χθες οι κινητοποιήσεις των αυτοκινητιστών κλιμακώθηκαν σχεδόν σε όλη την Ελλάδα προκαλώντας μεγάλη ταλαιπωρία στους ταξιδιώτες που έφταναν ή ήθελαν να φύγουν από τη χώρα μέσω των λιμανιών της και των αεροδρομίων της.
Τη Δευτέρα, την πρώτη ημέρα των κινητοποιήσεών τους, απέκλεισαν το αεροδρόμιο "Ελευθέριος Βενιζέλος" και το λιμάνι του Πειραιά, προκαλώντας επίσης μεγάλη αναστάτωση.http://www.enet.gr/?i=news.el.ellada&id=294851

Δεν υπάρχουν σχόλια: