Κυριακή 26 Ιουνίου 2011

Πολύ φθηνά αποτίμησε την τιμή του Ρουσόπουλου το δικαστήριο!

http://www.pestaola.gr/img3/rousopoulos-no-comment.jpg 

Κυριακή 26 Ιουνίου 2011
Πολύ φθηνά αποτίμησε χθες το δικαστήριο την τρωθείσα τιμή του πρώην υπουργού και δημοσιογράφου Θόδωρου.....
Ρουσόπουλου, καταδικάζοντας  τους δημοσιογράφους «υβριστές του» Γιώργο Αυτιά, Γιώργο Βλάχο και Γιάννη Ντάσκα, να του καταβάλουν το ποσό των 15.000 ευρώ.
Ο πρώην υπουργός Επικρατείας είχε καταθέσει αγωγή εναντίον τους με την οποία ζητούσε αποζημίωση ύψους 1.200.000 ευρώ (300.000 από τον καθένα) για ηθική βλάβη, καθώς υποστηρίζει ότι ακούστηκαν συκοφαντικοί γι΄αυτόν ισχυρισμοί που έβλαψαν την τιμή και την υπόληψή του, σχετικά με την περιουσιακή του κατάσταση, πριν και μετά την είσοδό του στην πολιτική.
Οι τρεις δημοσιογράφοι σε εκπομπή στον ALPHA για το σκάνδαλο του Βατοπεδίου είχαν αποκαλέσει τον τότε υπουργό Επικρατείας “λαμόγιο”.
Ο πρώην υπουργός ακολούθησε και εκείνος, αν και δημοσιογράφος, την πάγια τακτική των δημόσιων προσώπων που κατά κανόνα δεν προσφεύγουν, όταν ερμηνεύουν την κριτική που τους ασκείται ως προσβολή της τιμής τους στα ποινικά δικαστήρια, αλλά καταθέτουν αγωγές αποτιμώντας την τιμή τους σε εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ.
Στην περίπτωση του κυρίου Ρουσόπουλου, η τιμή του αποτιμήθηκε από το δικαστήριο με το ευτελές ποσό των 15.000 ευρώ. http://www.kentri.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: