Τετάρτη 8 Ιουνίου 2011

Στόχος ο αποκλεισμός της Βουλής πριν τη συζήτηση του Μεσοπρόθεσμου Οι Αγανακτισμένοι μαζεύουν δυνάμεις για την 15η μέρα - ΒΙΝΤΕΟ

http://img.protothema.gr/13E2AFD87C5CDF65BB74E7B63E7AB499.jpg 

Tετάρτη 8 Ιουνίου 2011

«Αγανακτισμένοι» πολίτες συγκεντρώθηκαν για δέκατη τέταρτη ημέρα στην πλατεία Συντάγματος για να διαμαρτυρηθούν κατά της κυβερνητικής πολιτικής και του Μνημονίου, δείχνοντας αποφασισμένοι να συνεχίσουν ακάθεκτοι τις κινητοποιήσεις τους. Οι συγκεντρωμένοι δήλωσαν γι άλλη μια φορά αποφασισμένοι να παραμείνουν στην πλατεία έως ότου προκύψουν «συνθήκες για ένα ....καλύτερο αύριο με προοπτική και ελπίδα».

Οι συγκεντρωμένοι χθες το βράδυ ήταν λιγότεροι από τις προηγούμενες ημέρες, αλλά, όπως ανέφεραν εκπρόσωποί τους ετοιμάζουν συγκέντρωση, σήμερα, Τετάρτη, στην πλατεία Συντάγματος με στόχο τον αποκλεισμό της Βουλής, προκειμένου την επομένη, που είναι η συζήτηση του μεσοπρόθεσμου στο υπουργικό συμβούλιο, να μην πραγματοποιηθεί.

Όπως έγινε γνωστό, μέσω σελίδων κοινωνικής δικτύωσης, οργανώνονται προσυγκεντρώσεις σε γειτονιές όλων των μεγάλων πόλεων, ώστε από εκεί «Αγανακτισμένοι» πολίτες να κατευθύνονται στα ραντεβού των πλατειών.

Δεν υπάρχουν σχόλια: