Δευτέρα 4 Απριλίου 2011

Το νέο Δ.Σ. του Σωματείου επαγγελματιών, εμπόρων και βιοτεχνών Αιγινίου και Περιχώρων

Δευτέρα 4 Απριλίου 2011
/
ΔΕΙΤΕ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΠΛΗΡΕΣ ΡΕΠΟΡΤΑΖ..



Εκλογές για την ανάδειξη του νέου διοικητικού συμβουλίου του σωματείου επαγγελματιών, εμπόρων και βιοτεχνών Αιγινίου και Περιχώρων. Η εκλογική διαδικασία ξεκίνησε στις 11 το πρωί, στα γραφεία του παραρτήματος του Επιμελητηρίου στο Αιγίνιο, και ολοκληρώθηκε λίγο μετά τις 2 μεσημέρι, όπου ψήφισαν συνολικά 89 άτομα.
          Σύμφωνα με τα αποτελέσματα στο 7μελες διοικητικό συμβούλιο εκλέγονται οι: Πέτρος Τερζής με 76 ψήφους, Χρήστος Τερζής με 75 ψήφους, Δημήτρης Λανάρας με 61  ψήφους, Ισιδώρα Παραλυκίδου με 57 ψήφους, Χρήστος Κιοσσές με 49 ψήφους, Αντώνης Κουρέας με 44 ψήφους και Γιώργος Κουμανδέρης με 32 ψήφους. Αναπληρωματικά μέλη στο διοικητικό συμβούλιο εκλέγονται οι Ευθύμιος Θωμαϊδης με 16 ψήφους και Δημήτρης Καρανίκας με 14 ψήφους. Στη εξελεγκτική επιτροπή εκλέγονται: Παναγιώτης Καζάς με 60 ψήφους, Χρήστος Πρασκίδης με 59 ψήφους και Παναγιώτης Αγγελίδης με 50 ψήφους.
Το σωματείο
Το σωματείο επαγγελματιών, εμπόρων, βιοτεχνών Αιγινίου και Περιχώρων ιδρύθηκε το 1981, ενώ επανασυστάθηκε το 2006 από δραστήριους επαγγελματίες του Αιγινίου και ευρύτερης περιοχής, εναρμονισμένο στις απαιτήσεις της εποχής. Αφορμή στάθηκε η προσπάθεια κάποιων να μεταφέρουν το υπαίθριο παζάρι (γιουσουρουμ) στις εγκαταστάσεις της  εμποροπανήγυρης του Αιγινίου. Η αντίδραση του επαγγελματιών ήταν άμεση κι έτσι αποφεύχθηκε η εγκατάσταση του υπαίθριου παζαριού, το οποίο θα είχε τεράστιες επιπτώσεις στην οικονομία της περιοχής. Το σωματείο πλέον παρουσιάζει έντονη κοινωνική δράση στην ευρύτερη περιοχή, ενώ στηρίζει διάφορες πολιτιστικές, αθλητικές και φιλανθρωπικές εκδηλώσεις που γίνονται στην περιοχή, μας ανέφερε ο κ. Πέτρας Τερζής, Πρόεδρος  του σωματείου επαγγελματιών, εμπόρων και βιοτεχνών Αιγινίου και Περιχώρων.
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: