Σάββατο 2 Απριλίου 2011

Ερευνούν σχέσεις νονών με τη... Σέχτα Επαναστατών Η αναφορά ενός μπράβου σε συνομιλία του, ότι δύο επιχειρηματίες προμήθευσαν με όπλα τους τρομοκράτες, έθεσε σε συναγερμό την ΕΛΑΣ

http://vstatic.doldigital.net/vimawebstatic/547FB2CAE8F223AEC1E5456AA6CE33AB.jpg 

Σάββατο 02 Απριλίου 2011
Μια μυστηριώδης αναφορά ενός 39χρονου μπράβου, σύμφωνα με την οποία δύο επιχειρηματίες προμήθευαν με όπλα τη Σέχτα Επαναστατών, έχει μπει στο μικροσκόπιο των ....αξιωματικών της Δίωξης Εκβιαστών της ΕΛΑΣ οι οποίοι ερευνούν τη δράση των 217 νονών της νύχτας.
Σχετική ενημέρωση για το εύρημα αυτό έχουν και τα στελέχη της Αντιτρομοκρατικής Υπηρεσίας.
Την ίδια ώρα συνεχίζονται οι έρευνες για τη σύλληψη άλλων επτά νονών για τους οποίους έχουν εκδοθεί εντάλματα αλλά προς το παρόν ξεφεύγουν από τον αστυνομικό κλοιό.
«Δίνει» δύο επιχειρηματίες
Η έρευνα της ΕΛΑΣ ξεκίνησε μετά από ακρόαση συνομιλίας που πραγματοποίησε ο προαναφερόμενος μπράβος, που διαμένει στην περιοχή της Ν. Φιλαδέλφειας, ο οποίος φέρεται να λέει στις 14 Απριλίου 2010 σε νονό της νύχτας ότι δύο επιχειρηματίες είχαν προμηθεύσει με όπλα τη Σέχτα Επαναστατων. Ο ένας από τους επιχειρηματίες που κατονομάζονται, είναι 44 χρονών και το όνομά του έχει εμπλακεί στην υπόθεση απαγωγής του εφοπλιστή κ. Περικλή Παναγόπουλου ενώ ήδη κατηγορείται και για την υπόθεση των 217 νονών. Ο δεύτερος αναφερόμενος δολοφονήθηκε στις 11 Ιουνίου 2009 έξω από καφετέρια στο Γαλάτσι.
Οι αξιωματικοί της ΕΛΑΣ που έχουν πληροφορηθεί το περιεχόμενο αυτών των συμομιλιών εκφράζουν αμφιβολίες αν οι συγκεκριμένοι ιδιώτες ήταν όντως οι προμηθευτές όπλων της Σέχτας. Οπως χαρακτηριστικά αναφέρουν «ο ένας επιχειρηματίας δολοφονήθηκε προτού η Σέχτα αποκτήσει το κύριο μέρος του οπλισμού της, όπως προέκυψε από τη φωτογραφία που έδωσε μετά τη δολοφονία του δημοσιογράφου Σωκράτη Γκιόλια το καλοκαίρι του 2010 στην Ηλιούπολη. Ο άλλος επιχειρηματίας εμπλέκεται συνήθως σε παράνομες οικονομικές συναλλαγές και δεν φέρεται να διακινεί όπλα».
Τις ίδιες επιφυλάξεις εκφράζουν και στελέχη της Αντιτρομοκρατικής Υπηρεσίας, τα οποία αναφέρουν ότι «έχουμε μια προγενέστερη εικόνα για τους προμηθευτές των ένοπλων οργανώσεων. Δεν εκτιμούμε ότι οι δύο επιχειρηματίες που μνημονεύονται στις συνομιλίες για την υπόθεση των 217 νονών έχουν σχέση με τα όπλα της Σέχτας. Ομως ερευνούμε την υπόθεση».
Β. Γ ΛΑΜΠΡΟΠΟΥΛΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια: