Πέμπτη 10 Μαρτίου 2011

Σ.Φ.Κ. "Ο ΠΙΕΡΙΚΟΣ" - ΤΜΗΜΑ ΒΟΛΕΪ ΜΕ ΕΝΤΑΤΙΚΟΥΣ ΡΥΘΜΟΥΣ Η ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΑΝΔΡΩΝ ΚΑΙ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΤΟΥ ΠΙΕΡΙΚΟΥ

Πέμπτη 10 Μαρτίου 2011
Σε ‘φουλ’ ρυθμούς συνεχίζεται η προετοιμασία των ανδρών και των γυναικών ενόψει των παιχνιδιών του Σαββατοκύριακου 12 & 13 Μαρτίου.
     Η ανδρική ...ομάδα προετοιμάζεται ‘πυρετωδώς’ για το τοπικό ντέρμπι με την ομάδα του Αρχελάου. Οι άνδρες του Πιερικού 3 αγωνιστικές πριν τη λήξη του πρωταθλήματος βρίσκονται στην 1η θέση της βαθμολογίας έχοντας το απόλυτο στις νίκες με 11 στις 11 και μόλις 2 χαμένα σετ (33-2)!! Το απόλυτο σερί θέλουν να
 συνεχίσουν και σε αυτό το παιχνίδι πετυχαίνοντας το 12 στα 12 και παραμένοντας στην 1η θέση της βαθμολογίας, μιας θέσης που έχουν από την 1η αγωνιστική του πρωταθλήματος. Η σκληρή δουλειά που γίνεται αλλά και η μεγάλη θέληση των ανδρών για την κατάκτηση του πρωταθλήματος και την άνοδο στη ΄Β Εθνική κατηγορία είναι τα κλειδιά της επιτυχίας. Οι παίκτες του Πιερικού θα ολοκληρώσουν την προετοιμασία τους για το παιχνίδι του Σαββάτου την Παρασκευή έχοντας δουλέψει αρκετά στο τακτικό κομμάτι. Η ανδρική ομάδα του Πιερικού διαθέτοντας ένα σύνολο παικτών έμπειρων και νέων με πλούσια σωματικά προσόντα έχει δείξει ότι αποτελεί ένα ιδανικό σύνολο έτοιμο για μεγαλύτερες επιτυχίες.
     Η γυναικεία ομάδα βόλεϊ του Πιερικού συνεχίζοντας τα εντυπωσιακά φετινά της αποτελέσματα ξεκινάει το mini πρωτάθλημα των play-off για την ανάδειξη της πρωταθλήτριας ομάδας που θα ανεβεί στην Α2 Εθνική κατηγορία. Η μεθοδική δουλειά, η επιμονή και υπομονή των κοριτσιών όλη τη χρονιά επιβραβεύεται με τη συμμετοχή τους στην τελική φάση για την άνοδο στην Α2 Εθνική κατηγορία. Η προετοιμασία τους συνεχίζεται σε εντατικούς ρυθμούς, με σκληρές προπονήσεις ώστε να παρουσιαστούν έτοιμες την Κυριακή στην 1η αγωνιστική των play-off στο ντέρμπι κορυφής με τα Γιαννιτσά. Η πρόκληση της Α2 Εθνικής κατηγορίας έχει ‘πορώσει’ τα κορίτσια του Πιερικού που δίνουν τον καλύτερο εαυτό τους στις προπονήσεις ώστε να παρουσιαστούν πανέτοιμες στην έναρξη των play-off. Η προετοιμασία τους θα ολοκληρωθεί το Σάββατο με έμφαση σε ασκήσεις τακτικής και ανάλυσης της τακτικής του αντιπάλου. Τα κορίτσια του Πιερικού έχουν καταπλήξει με την εντυπωσιακή τους πορεία τους πάντες αφού οι διακρίσεις σε όλο το γυναικείο τμήμα διαδέχονται η μια την άλλη.


Εάν και εσείς θέλετε να εγγράψετε το παιδί σας στο ομαδικό αυτό άθλημα που ασκεί το σώμα και καλλιεργεί το πνεύμα, με προπονητές-καθηγητές Φυσικής Αγωγής με ειδικότητα στο βόλεϊ, δοκιμασμένους παιδαγωγούς με αθλητική προσφορά στην πόλη μας, μπορείτε να απευθυνθείτε για περισσότερες πληροφορίες στους υπεύθυνους προπονητές-καθηγητές Φυσικής Αγωγής με πολυετή πείρα στο βόλεϊ, Σαρρή Κών/νο κιν.6944995697 και Παναγιωτίδου Αικατερίνη κιν.6948724752.

Δεν υπάρχουν σχόλια: