Παρασκευή 11 Φεβρουαρίου 2011

ΔΙΟΔΙΑ - Ο ΡΕΠΠΑΣ ΚΑΙ Ο ΝΕΟΣ ΚΟΚ ΥΠΕΡ "των αγίων εργολάβων ημών", ή "τα καλά και συμφέροντα των εργολάβων ημών"

epitropi
Παρασκευή 11 Φεβρουαρίου 2011
Σε παράβαση του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας μετατρέπεται η άρνηση πληρωμής διοδίων, για την οποία το πρόστιμο θα ανέρχεται σε 200 ευρώ, ενώ θα μπορούν να επιβληθούν και διοικητικές κυρώσεις, όπως αφαίρεση άδειας, διπλώματος και πινακίδων. Παράλληλα, σε πλημμέλημα μετατρέπεται η άρνηση καταβολής κομίστρου στις συγκοινωνίες.
Αυτή την ενέργεια της κυβέρνησης θα μπορούσεκ ανείς να την χαρακτηρίσει ώς έμμεσο εκβιασμό του λαού.Θα μπορούσε κανεί όμως να την χαρακτηρίσει και με φράσεις "των αγίων εργολάβων ημών", ή "τα καλά και συμφέροντα των εργολάβων ημών" κλπ κλπ.
Γιατί το λέω αυτό.Αντε καλά οι τροικανοί μας πρήζουν για μειώσεις μισθών για να φέρουμε λέει τα οικονομικά μεγέθη εκεί που θέλουν.Μας πιέζουν όμως να υποστηρίξουμε και τα συμφέροντα των εργολάβων;Ο¨χι δέν το νομίζω.Εδώ ο Ρέππας μας τάκανε "Ρεππανάκια".Πονηρός ο υπουργός.Πρόστιμο λέει.Κάντο και αυτό πλημμελημα να πάμε στα διαστήρια να δείς τι θα γίνεται..

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

ΠΙΑΣΕ ΤΟΝ ΑΜΟΙΡΙΔΗ ΤΗ ΜΙΧΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΠΑΣΟΚΟΥΣ ΚΑΙ ΠΕΣ ΤΟΥΣ ΤΙ ΦΟΥΜΟ ΘΑ ΦΑΝΕ ΑΝ ΨΥΦΙΣΟΥΝ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΤΡΟΠΟΛΟΓΙΑ ΑΥΤΟΙ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΚΡΑΞΙΜΟ!!!!!!!!!!!!