Παρασκευή 11 Φεβρουαρίου 2011

Τέτοια ώρα, τέτοια λόγια την Παρασκευή 11 Φεβρουαρίου 2011

https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEh6HKy9Tq5oN0vsRFSEhkGtqzv6nnqy-_dbhpImT9XIDuK6Iaibh0TuB3TFCDHWNDvPOG3nYJ3LYxl1cAWtGGSUMh7hXnO6i21U762ZxQJP7zbisGS2kkvxADmRg5YDjm_Qo-9Qhe3_khg/s1600/%CF%86%CF%89%CF%84%CE%B9%CE%B1+1.jpg 

Παρασκευή 11 Φεβρουαρίου 2011
Προστέθηκε από  Πολιτεία
Οι συντάκτες της Πολιτείας και της Επτά σχολιάζουν την επικαιρότητα και όχι μόνο
Υπό πλήρη έλεγχο τέθηκε... σύντομα η φωτιά, που ξέσπασε την Τετάρτη στην οικολογικής σημασίας περιοχή Natura στα όρια Αιγινίου και Νέας Αγαθούπολης του Δήμου Πύδνας-Κολινδρού.
Το πυροσβεστικό κλιμάκιο του Κολινδρού συνεπικουρούμενο από την Πυροσβεστική Κατερίνης κατάφεραν με επιτυχία να ελέγξουν την φωτιά.
Από κοντά και ο Δήμαρχος Βαγγέλης Πολύζος μαζί με τους αρμόδιους Αντιδημάρχους και τον μηχανισμό του Δήμου προκειμένου να συνδράμουν σε περίπτωση που χρειαζόταν.
Η έγκαιρη αντίδραση έθεσε την φωτιά υπό έλεγχο αποτρέποντας οποιαδήποτε αρνητική εξέλιξη.   Ο Δήμαρχος Πύδνας Κολινδρού κ. Ευάγγελος Πολύζος από την πλευρά εξέφρασε τις ευχαριστίες του τόσο στο πυροσβεστικό κλιμάκιο Κολινδρού όσο και στην πυροσβεστική υπηρεσία Κατερίνης, για τις ενέργειες που κατέβαλλαν για την κατάσβεση της φωτιάς.


200 ευρουλάκια θα κοστίζει στους εν δυνάμει «τζαμπατζήδες» των διοδίων η «αποκλίνουσα συμπεριφορά» τους, κάθε φορά που θα σηκώνουν την μπάρα επειδή δεν γουστάρουν να πληρώσουν το αντίτιμο υπονομεύοντας με αυτήν τους (την απρεπή ενέργεια) τα μεγάλα έργα και δημιουργώντας τριγμούς στα οικονομικά δεδομένα των μεγάλων εταιρειών!
Πολύ καλά κάνει η κυβέρνηση και δείχνει τόση ευαισθησία για αυτήν την πληγή της ανυπακοής η οποία βάζει σε κίνδυνο την έννομη τάξη. Δεν μπορεί ο κάθε «τζαμπατζής» να υπονομεύει μια προσπάθεια δύο (τουλάχιστον) δεκαετιών που στόχο είχε να αναγάγει τον «ωχαδερφισμό» σε φιλοσοφία και να την διαταράσσει μετατρέποντας το «πρόβατο» σε αποφασισμένο λύκο!
Πάντως για να πούμε και την αλήθεια κύριε Ρέππα μας, δεν ξύπνησαν ξαφνικά οι πολίτες ένα πρωί και είπαν: εφεξής δεν πληρώνουμε διόδια. Αντίθετα από τη μια μέρα στην άλλη οι μονοί σταθμοί διοδίων γίνανε διπλοί και το τέλος χρήσης του δρόμου πολλαπλασιάστηκε.
Εμείς μαζί σου είμαστε! Και αν δεν πετύχει το μέτρο για να καμφθεί η αντίσταση αυτών των τζαμπατζήδων, προτείνουμε ατιμωτικό θάνατο δια απαγχονισμού και την περιφορά του πτώματος τους στους παράδρομους που υποσχεθήκατε πολλάκις (αλλά δεν κάνατε), ώστε να συνετιστούν ακόμη και οι τελευταίοι που δεν θέλουν να χρησιμοποιήσουν έναν πρώην δρόμο τους, που τον παραχωρήσατε σε ιδιώτες. Πάνω από όλα, να διατηρηθεί η νομιμότητα, κύριε υπουργέ μας!


epitropi

Επί του πιεστηρίου


Ανακοίνωση της Επιτροπής Αγώνα κατά των διοδίων

Αγαπητοί Πιεριείς
Οι αγώνες μας κατά της καταχρηστικής σύμβασης παραχώρησης του εθνικού μας δρόμου στην  «Αυτοκινητόδρομος Αιγαίον ΑΕ» έπιασαν τόπο.
Η σύμβαση είναι καταχρηστική και σκανδαλώδης
Το παραδέχονται & την αλλάζουν προς όφελος των πολιτών.. ελπίζουμε.
Οι πολίτες και οι θεσμικοί παράγοντες της Πιερίας μπορούν να νιώθουν υπερήφανοι.
Έδειξαν κοινωνική ευαισθησία, ενώθηκαν, οργανώθηκαν και μέσα από δημοκρατικές και αξιοπρεπείς διαμαρτυρίες έδειξαν το δρόμο σε όλους τους Έλληνες.
Ο αγώνας δεν τελείωσε
Απαιτούμε από τους βουλευτές μας, τους Δημάρχους  και τους πολιτικούς μας,
τώρα πια που γνωρίζουν
να υπεραμυνθούν των δικαιωμάτων μας στα Υπουργεία και στη Βουλή.
Να μη επιτρέψουν η πολυπόθητη τροποποίηση να μετατραπεί σε
«Φιάσκο της Πιερίας»
Τότε δεν θα τους το συγχωρήσει κανείς !
Η Λεπτοκαρυά, το Αιγίνιο και ίσως το Λιτόχωρο, η Κατερίνη, η Μεθώνη κτλ απαιτούν μόνιμες λύσεις επικυρωμένες στη Βουλή.
Περιμένουμε !!!!
Είμαστε πάντα κοντά στους πολιτικούς μας για να πετύχουν αυτό που αξίζουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια: