Παρασκευή 11 Φεβρουαρίου 2011

ΑΕ ΚΟΥΚΟΥ - ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ - ΜΝΗΜΟΝΙΟ

Παρασκευή 11 Φεβρουαρίου 2011
Μορφωτικός  Αθλητικός Σύλλογος         
<< Α.Ε. ΚΟΥΚΟΥ>>
ΑΦ.Μ. 999502878 Β’ΔΟΥ Κατερίνης                                            
Κινητό Προέδρου +306971780219                                        
Προς  M.M.E                                                                                                                                                                             
Αριθ. Πρ.  02/ 2011                                                                                                     
Κούκος 10-02-2011                                                                                                                                               Το Δ.Σ του Συλλόγου και ο Πρόεδρος  γνωστοποιούν τους φίλους της ομάδας ότι το σταμάτημα μας από το πρωτάθλημα οφείλεται στην άδικη, άτεγκτη, αυθαίρετη απόφαση του Προεδρείου της Ε.Π.Σ Πιερίας σε βάρος του.... Σωματείου μας.
    Καταγγέλλομε τη μεροληπτική στάση της εποπτεύουσας και υποτίθεται  προστατεύουσας Αρχής του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου.
    Επειδή δεν μπορέσαμε να καταβάλομε την εξοντωτική χρηματική ποινή που μας επέβαλε πέρσι, μέρος της οποίας εξαναγκαστήκαμε να δώσουμε για να  συμμετάσχομε φέτος στους αγώνες, τιμωρία φυσικά την οποία δεν αποδεχθήκαμε. Συγκεκριμένα επειδή δεν έγινε παιχνίδι της ομάδας μας στην υποτιθέμενη έδρα μας λόγω ανωτέρας βίας και όχι υπαιτιότητάς μας, αφού είναι γνωστό ότι γήπεδο δεν έχομε εδώ και χρόνια.
    Κύριε Πρόεδρε του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου καλό θα είναι να εξαντλείτε την ευαισθησία σας και το ενδιαφέρον σας για την προαγωγή του αθλήματος και όχι να το απογυμνώνετε με τέτοιες μεθόδους και αποφάσεις. Είναι καλύτερα να νοιάζεστε για τη βιωσιμότητα των μελών – ομάδων σας, όπως π.χ την καταβολή των τακτικών επιχορηγήσεων από την πολιτεία εδώ και δύο χρόνια, ώστε να μπορούμε να ανταποκριθούμε στα πλάνα σας. 
Για το Δ.Σ.
Ο Πρόεδρος
……..……………………...

Προδρόμου  Κων/νος  
Διεύθυνση  Ταχυδρομική                  Ηλεκτρονική Διεύθυνση          Ηλεκτρονικό Ταχυδρομείο                Τηλέφωνο / Φαξ                                                                                Τ.Κ.  60100 Κούκος-Πιερίας               www.koukos.com.gr                 ae_koukou@yahoo.gr                      +302351083053

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Όλα για τα Ευρώ γίνονται ΟΥΣΤΤΤ στους φραγκοφονιάδες της ΕΠΣ Πιερίας πρώτος ο Πρόεδρος Παπαπετρίδης και όλοι αυτοί της διοίκησης σκοτώνονται ποιος θα πρωτοπάει παρατηρητής σε αγώνες για να πάρουν 10 - 20 Ευρώ τα δικάσας προβλήματα θα κοιτάξουν να λύσουν? Το ερώτημα είναι που τα πάνε όλα αυτα τα χρήματα που μαζεύουν γιατι δεν κάνουν και τίποτα...... το ΣΔΟΕ τι λέει για όλα αυτά?.... Ίδωμεν!