Πέμπτη 3 Φεβρουαρίου 2011

Τέτοια ώρα τέτοια λόγια την Πέμπτη 3 Φεβρουαρίου 2011

Πέμπτη 3 Φεβρουαρίου 2011
Προστέθηκε από  Πολιτεία
Οι συντάκτες της Πολιτείας και της Επτά σχολιάζουν την επικαιρότητα και όχι μόνο
1
«Ποινική δίωξη σε βαθμό πλημμελήματος ασκήθηκε από την Εισαγγελία Πρωτοδικών σε... βάρος εννέα προσώπων, επικεφαλής φορέων και οργανώσεων, αλλά και κατοίκων Βορειοανατολικής Αττικής, για κινητοποιήσεις και άρνηση να πληρώσουν αντίτιμο στα διόδια Αφιδνών.

Η δίωξη, που ασκήθηκε για την υπόθεση, αφορά τα αδικήματα της φθοράς ξένης ιδιοκτησίας, διατάραξης κοινής και οικιακής ειρήνης, παρακώλυσης συγκοινωνιών, διατάραξης ασφάλειας συγκοινωνιών και συκοφαντικής δυσφήμισης.»

Φαίνεται ότι το Κίνημα «ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ» εισέρχεται στην πιο κρίσιμη φάση του. Το «παιχνίδι χοντραίνει» και το κράτος βέβαια στην καλύτερη περίπτωση, «νίπτει τας χείρας» του. Ευτυχώς, που δεσμεύτηκε ο Μαγκριώτης να έρθει και να μιλήσει με τους τοπικούς φορείς στην Λεπτοκαρυά για το πρόβλημα που αντιμετωπίζουν με τα διόδια… Ελπίζουμε ότι η συνάντηση θα πραγματοποιηθεί, πριν καταλήξουν Πιεριείς σε «κελιά» από την επιμονή τους να μην πληρώνουν για υπηρεσίες που δεν τους παρέχονται…
Αλλά έτσι είναι… αντί να καθίσουν στο σκαμνί οι ψεύτες που υποσχέθηκαν παράπλευρο δίκτυο και αθέτησαν τον λόγο τους, θα καθίσουν στο σκαμνί αυτοί που φωνάζουν για την αλήθεια και το δίκιο τους.


Τους Εντεταλμένους Περιφερειακούς Συμβούλους της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας για εξειδικευμένους τομείς ευθύνης για το έτος 2011 όρισε χθες ο Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Παναγιώτης Ψωμιάδης.
Για την Περιφερειακή Ενότητα Πιερίας (όπως καταλάβατε πάει ο «νομός») ορίστηκαν εντεταλμένοι σύμβουλοι οι κύριοι Νίκος Μακρίδης στον Τομέα Μεταφορών, ΚΤΕΟ και Πολιτικής Προστασίας, ο Λάκης Παπαϊωάννου στον Τομέα Αθλητισμού και Πολιτισμού και Δημήτρης Τσιμήτρης, στην Τομέα Αγροτικής Ανάπτυξης, Κτηνιατρικής και Αλιείας.
Άντε και καλή συνεργασία με το Διονύση τώρα!


3
Στις 11 Φεβρουαρίου θα πραγματοποιηθεί η ετήσια συνεστίαση της Ν.Ε. ΠΑΣΟΚ Πιερίας στο κέντρο «Διογένης». Κεντρικός ομιλητής, θα είναι ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας Βαγγέλης Βενιζέλος.
Εντάξει ρε παιδιά το καταλάβαμε! Τόσα χρόνια πέρασαν από τις εσωκομματικές εκλογές για την ανάδειξη του προέδρου, δεν χρειάζεται να συνεχίσετε να μας τιμωρείτε επειδή στηρίξαμε τον Βαγγέλη!


4
Καταγγελία η οποία φέρει τις υπογραφές των διευθυντών του 2ου ΓΕΛ Ηλία Πρίντζιου, του 5ου ΓΕΛ Βασίλη Μπιτόπουλου, του Μουσικού Σχολείου  Δημήτρη Πέλλα, του ΙΕΚ Μαρία Κορύτσα και του ΤΕΙ Δημήτρη Τριανταφύλλου, στάλθηκε χθες στα μέσα ενημέρωσης.
Η καταγγελία, αφορά την τοποθέτηση (παρανόμως) κεραίας κινητής τηλεφωνίας σε πυλώνα του γηπέδου του Πιερικού και κοινοποιείται και στο Δήμο Κατερίνης.
Οι υπογράφοντες αναφέρουν ότι «Με αφορμή καταγγελίες μαθητών, γονέων και εκπαιδευτικών των σχολείων μας, καθώς  και τα δημοσιεύματα των τοπικών εφημερίδων σχετικά με την εγκατάσταση  κεραίας κινητής τηλεφωνίας σε πυλώνα του Α ΄Δημοτικού Αθλητικού Κέντρου Κατερίνης (Γήπεδο Πιερικού), εκφράζουμε την έντονη ανησυχία μας για τον κίνδυνο που διατρέχει η υγεία των παιδιών, εκπαιδευτικών και περιοίκων.
Ευελπιστούμε στην ευαισθητοποίησή σας και παρακαλούμε να προβείτε σε άμεσες  ενέργειες.»

Κι εμείς ευελπιστούμε, ότι τουλάχιστον θα υπάρξει απάντηση επισήμως απάντηση σε εσάς, μπας και ενημερωθούμε κι εμείς… (αλλά να μην τρέφεται και ιδιαίτερες ελπίδες…)

Δεν υπάρχουν σχόλια: