Δευτέρα 27 Δεκεμβρίου 2010

ΠΙΕΡΙΑ ΩΡΑ;.. ΕΚΛΟΓΩΝ....ΓΕΜΙΣΑΜΕ ΟΝΟΜΑΤΑ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ..

Δευτέρα 27 Δεκεμβρίου 2010
Τα παπαγαλάκια καθημερινά μας μεταφέρουν κουβέντες των καφενείων " για ευσεβείς πόθους" υποψηφίων βουλευτών και στα δύο μεγάλα κόμματα.
Στη ΝΔ ακούγονται τα ονόματα (εκτός των παλαιών), του Χριστογιάννη, του Παπαστεργίου, του Τόκα, του Δημητριάδη, ακόμη και της Αντιπεριφερειάρχη.
Στο ΠΑΣΟΚ,... (εκτός των παλιών) το όνομα του ΓραμματέαΓιάννη Μαλτζάρη παίζει πολύ στα πολιτικά παρασκήνια, αφού θεωρείται απο πολλούς η κομματική έκφραση της ανανέωσης, ώς ενδεδειγμένη λύση, επίσης του Γκελντή,του Παυλίδη,του Γκούνα, του Τσακιρίδη, του Καραφουλίδη, του Μωυσίδη,του Παπαχρήστου και βάλε..
Βέβαια στην περίπτωση του Παπαχρήστου.. λένε ότι πατάει σε τρείς βάρκες.. ήτοι του υποψηφίου Αντιπεριφερειάρχη για άλλη μία φορά.. του υποψήφιου βουλευτή.. αλλά και του υποψηφίου Δημάρχου Δίου Ολύμπου.. οψόμεθα όμως γιατί σε αυτές τις περιτπώσεις "υπάρχουν και οι ξενοδόχοι" και πρέπει κάποιοι να τους λογαριάζουν..

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Ακριβώς, "ευσεβείς πόθοι " !
Τους είδαμε !
Πέρασε η θητεία τους !
Τι θέλουν τώρα ;
Θέσεις βουλευτών ;
΄Εχουμε αρκετούς και 5.000 συνταξιούχους μάλιστα που αν πληρώνονται με 2.000 ευρώ μηνιαία ο καθένας,είναι μια δαπάνη 10.000.000 ευρώ μηνιαία !
10.000.000 Χ 12=120.000.000 ευρώ το χρόνο !
Η ΟΛΥΜΠΙΑΚΗ ΑΕΡΟΠΟΡΙΑ πουλήθηκε για 150.000.000 ευρώ !!!!
Γαλαντόμοι μεταξύ τους και για τα κατώτερα κοινωνικά στρώματα και τους αδυνάτους .... περικοπές (σε μισθούς, συντάξεις, αναπηρικά και πολυτεκνικά επιδόματα !)
Ντροπή ολονών τους
Ε.Κ.