Δευτέρα 15 Νοεμβρίου 2010

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΝΙΚΟΥ ΛΑΠΠΑ ΓΙΑ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΟΥ Β' ΓΥΡΟΥ ΤΩΝ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΤΙΚΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ

Δευτέρα 15 Νοεμβρίου 2010 
Φίλες και φίλοι!
Τελείωσε και ο β' γύρος των αυτοδιοκητικών εκλογών και οι πάντες μπορούν να πάρουν τα μηνύματα και να βγάλουν τα συμπεράσματά τους. Ούτως ή άλλως τα αποτελέσματα πρέπει να γίνουν σεβαστά από όλους.
Σε ό,τι αφορά λοιπόν την δική μας περιοχή, συγχαρητήρια στον κ.Παπαθανασίου.... για την εκλογή του ως πρώτου δημάρχου του δήμου Δίου - Ολύμπου. Ευχόμαστε καλή και δημιουργική θητεία!
Συγχαρητήρια και στον κ.Δημόπουλο για τον αγώνα που έδωσε, αλλά και για τις γενναίες δηλώσεις που έκανε χθες βράδυ. Ομολογώ ότι πολλά από αυτά που αποκάλυψε με εξέπληξαν. Νόμιζα πως τέτοια πράγματα μόνο στο...ΠΑ.ΣΟ.Κ. συνέβαιναν!
Επειδή όμως δεν πρέπει να ξεχνάμε και την περιφέρεια, συγχαρητήρια ασφαλώς αξίζουν και στον Μάρκο Μπόλαρη και τους συνεργάτες του! Είχε πολλά "θεριά" να αντιμετωπίσει κι όμως πέτυχε ένα αξιοπρεπέστατο αποτέλεσμα χωρίς να λαϊκίσει και κρατώντας ψηλά το επίπεδο στον προεκλογικό και προγραμματικό του λόγο. Ας ελπίσουμε ότι η πολύπαθη περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας θα βρεί επιτέλους τον δρόμο της ανάπτυξης που της αξίζει, έστω και χωρίς τον περιφερειάρχη που της άξιζε!
Όσο για τον συνδυασμό μας και για εμένα ως επικεφαλής οι πάντες και ιδιαίτερα οι συνδημότες μας θα πρέπει να είναι σίγουροι ότι θα ασκήσουμε καλόπιστη και αυστηρή, όποτε χρειαστεί, κριτική και έλεγχο, θα διατυπώνουμε προτάσεις που θα εξυπηρετούν το συμφέρον του τόπου και του κοινωνικού συνόλου και ότι θα συνεχίσουμε να μιλάμε πάντοτε με την γλώσσα της αλήθειας!
Καλή θητεία σε όλους!
Με τιμή,
Νικόλαος Αθ. Λάππας
Επικεφαλής του συνδυασμού Νέα Αρχή - Νέα Ελπίδα
για τον δήμο Δίου - Ολύμπου. 



Δεν υπάρχουν σχόλια: