Δευτέρα 15 Νοεμβρίου 2010

Γιώργος Παπαθανασίου: Να πορευτούμε όλοι μαζί

1
 
Δήλωση του νικητή των εκλογών στο δήμο Δίου -Ολύμπου, Γιώργου Παπαθανασίου:
«Οι εκλογές τελείωσαν. Παρά την πολεμική και τη λάσπη που αντιμετώπισα στην προεκλογική περίοδο, οι πολίτες εμπιστεύτηκαν εμένα και το συνδυασμό μου για ..να διοικήσουμε τον καλλικρατικό δήμο Δίου-Ολύμπου για τα επόμενα χρόνια. Θέλω να τους ευχαριστήσω από καρδιάς. Και θέλω να τους διαβεβαιώσω ότι όπως πορευτήκαμε μαζί προεκλογικά, με ενότητα, έτσι και μετεκλογικά θα συνεχίσω να επιδιώκω την ενότητα.
Πιστεύω στην ενότητα. Όλο αυτό το διάστημα δεν μιλούσα τυχαία για ενότητα, δεν έβαλα τυχαία τη λέξη ενότητα στο όνομα του συνδυασμού μας. Πιστεύω ότι με την ενότητα, μπορούμε να πορευτούμε στη νέα μας πορεία, για να επιτευχθεί η ανάπτυξη.
Ζητώ από τους πολίτες του Δίου, του Λιτοχώρου και του Ανατολικού Ολύμπου, από εκείνους που με ψήφισαν αλλά και από εκείνους που δεν με ψήφισαν, τους ζητώ να μείνουμε μακριά από διχασμούς και διαχωρισμούς. Τους ζητώ να ενώσουμε τις αγωνίες μας, τις σκέψεις μας, τις προσπάθειές μας, τις ελπίδες και τις προσδοκίες μας, μα πάνω απ’ όλα να ενώσουμε τις ψυχές μας στην πορεία μας προς το νέο καλλικρατικό δήμο Δίου-Ολύμπου.
Σ’ αυτό το νέο δήμο, που πλέον ξεκινάει από τη Νέα Έφεσο και καταλήγει στους Πόρους, είναι ανάγκη όλοι μας, δήμαρχος, δημοτικό συμβούλιο αλλά και πολίτες να πορευτούμε μαζί. Αντίπαλοί μας, τα προβλήματα του τόπου μας. Κανείς άλλος.
Έχουμε τη γνώση και την εμπειρία, θέλουμε και τη συνεισφορά του δημοτικού συμβουλίου και των πολιτών για να προσφέρουμε στον τόπο, για να φέρουμε το χαμόγελο στα χείλη και την αισιοδοξία στα πρόσωπα. Και είμαστε βέβαιοι ότι θα τα καταφέρουμε, όπως άλλωστε τα καταφέραμε και στα 16 χρόνια που υπηρετήσαμε το δήμο Λιτοχώρου.
Τέλος, θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους τους συμβούλους μου, όχι μόνο εκείνους που εξελέγησαν αλλά και εκείνους που δεν εξελέγησαν. Ευχαριστώ και εκείνους που βοήθησαν στον αγώνα μας, εργαζόμενοι εμφανώς ή αφανώς, εκείνους που μας συμπαραστάθηκαν σε δύσκολες στιγμές».(
Πολιτεία)

Δεν υπάρχουν σχόλια: