Δευτέρα 15 Νοεμβρίου 2010

Σοφία Μαυρίδου: Ένα μεγάλο «ευχαριστώ» σε όλο το λαό της Πιερίας

mauridou
 
«Το δημόσιο ευχαριστώ ανήκει στο λαό της Πιερίας γιατί αυτός έκρινε την επόμενη μέρα», δήλωσε χθες η αντιπεριφερειάρχης, πλέον, Πιερίας Σοφία Μαυρίδου.
Σε δήλωσή της, νωρίς χθες το βράδυ κι αφού τα αποτελέσματα έδειχναν ότι η επικράτηση του Παναγιώτη Ψωμιάδη επί του Μάρκου ...Μπόλαρη ήταν βεβαία, η τέως νομαρχιακή σύμβουλος και πρώτη Καλλικρατική αντιπεριφερειάρχης Πιερίας τόνισε:
«Ένα μεγάλο ευχαριστώ, γιατί το μήνυμα που βγήκε την 7η Νοεμβρίου επιβεβαιώθηκε και επισφραγίστηκε. Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλο το λαό της Πιερίας που με στήριξε  προσωπικά όπως και τον συνδυασμό του Παναγιώτη Ψωμιάδη. Το δημόσιο ευχαριστώ ανήκει στο λαό της Πιερίας γιατί αυτός έκρινε την επόμενη μέρα, μια μέρα δύσκολη μεν αλλά επειδή δεσμευτήκαμε γι’ αυτή ακριβώς τη στιγμή, θεωρούμε ότι είναι ένα καινούργιο ξεκίνημα, καθώς ο ‘Καλλικράτης’ είναι ένας καινούργιος θεσμός, είναι μια καινούργια αρχή. Διεκδίκηση για την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας, περισσότερη διεκδίκηση για την Αντιπεριφέρεια Πιερίας, γιατί θεωρούμε-κρατώντας πάντα μια φυσική ακολουθία ενός έργου που υπάρχει ήδη-ότι θα το βελτιώσουμε για να δώσουμε στην Πιερία τη θέση που της αξίζει».(
Πολιτεία)

Δεν υπάρχουν σχόλια: