Τετάρτη 10 Νοεμβρίου 2010

ΠΙΕΡΙΚΟΣ - "Πρώτη" για Σταύρο Διαμαντόπουλο - Στο πόστο του γυμναστή ο Σταύρος Ζουγκουρίδης

Τετάρτη 10.11.2010 Αθλητισμός
Την πρώτη του προπόνηση πραγματοποίησε χθες με την ομάδα του Πιερικού ο νέος τεχνικός της ομάδας Σταύρος Διαμαντόπουλος στις βοηθητικές εγκαταστάσεις του Α' ΔΑΚ Κατερίνης λίγο μετά τις 15.30 το απόγευμα.
Ο έμπειρος... Κατερινιώτης κόουτς στην ομιλία του προς τους ποδοσφαιριστές, πριν από την έναρξη της χθεσινής προπόνησης, ζήτησε σκληρή δουλειά, πειθαρχία και πάθος για το στόχο.
Η προπόνηση ξεκίνησε με το καθιερωμένο ζέσταμα, κάτω από τις οδηγίες του νέου γυμναστή της ομάδος Σταύρου Ζουγκουρίδη, προπονητή μέχρι τώρα της ομάδας των Νέων του Πιερικού, ο οποίος από σήμερα είναι ο άμεσος συνεργάτης του Σταύρου Διαμαντόπουλου.
Στη συνέχεια έγιναν ασκήσεις τακτικής και κατοχής μπάλας και η πρώτη προπόνηση του νέου τεχνικού ολοκληρώθηκε με ένα 20λεπτης διάρκειας δίτερμα, με τον Σταύρο Διαμαντόπουλο να διακόπτει κάποιες φορές την εξέλιξή του κάνοντας κάποιες υποδείξεις - παρατηρήσεις.
Ατομικό ο Πουρτουλίδης, ίσως προλάβει τη Νίκαια
Μόνον ο Νίκος Πουρτουλίδης ακολούθησε ατομικό - διαφορετικό πρόγραμμα προπόνησης από τους υπόλοιπους συμπαίκτες του, καθώς δεν είναι ακόμη 100% έτοιμος, ύστερα από τον τραυματισμό του στο παιχνίδι με την Καλλιθέα.
Κριτήριο για το νεαρό επιτελικό μέσο θα είναι η αυριανή, αλλά και η προπόνηση της Πέμπτης, όσον αφορά τη συμμετοχή του στο παιχνίδι στη Νίκαια με αντίπαλο τον Ιωνικό.

Δεν υπάρχουν σχόλια: