Πέμπτη 25 Νοεμβρίου 2010

"Πλήρωσε" τις απουσίες... Σβορώνος - Μακεδονικός Φούφας 0 - 1

Πέμπτη 25 Νοεμβρίου 2010  Αθλητισμός
Απρόσμενη ήττα γνώρισε χθες ο ΓΑΣ Σβορώνος εντός έδρας από το Μακεδονικό Φούφας, πληρώνοντας τις σημαντικές απουσίες με τις οποίες παρατάχθηκε στον... αγωνιστικό χώρο.
Και πάλι όμως θα μπορούσε να πάρει το τρίποντο, αν ήταν πιο εύστοχος στις ευκαιρίες που δημιούργησε απέναντι στην ομάδα της Πτολεμαϊδας.
ΦΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΓΚΟΛ
Στο 11' ο Ραπτόπουλος έφυγε στην πλάτη της άμυνας των φιλοξενούμενων, πλάσαρε, η μπάλα όμως πέρασε ελάχιστα άουτ.
Στο 24' ο Δημητριάδης εκμεταλλεύτηκε αδράνεια στην άμυνα των κιτρινόμαυρων και με πλασέ έγραψε το 0 - 1.
Στο 27' ο Σαρρής έδιωξε εντυπωσιακά σε κόρνερ το δυνατό σουτ του Μούκα, ενώ στο 42' ήταν η σειρά του τερματοφύλακα του Μακεδονικού Σακαρίδη να διώξει σε κόρνερ το σουτ του Ραπτόπουλου.
Στο 51' νέα διπλή επέμβαση του Σακαρίδη σε διαδοχικά σουτ του Ραπτόπουλου μέσα από την περιοχή.
Στο 65' ύστερα από προσπάθεια του Ζαπουνίδη, το σουτ του Μυστακίδη Π. πέρασε άουτ, ενώ την ίδια τύχη είχε το σουτ του Ζαπουνίδη στο 80'.
Στο 88' ο Ιτσκος έφυγε γρήγορα στην αντεπίθεση, σούταρε, όμως η μπάλα σταμάτησε στο δεξί δοκάρι του Σαρρή και στη συνέχεια απομάκρυναν οι αμυντικοί.
ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ
ΓΑΣ ΣΒΟΡΩΝΟΣ
Σαρρής, Βαρβαρέζος, Σιώκας, Λιάτσος (46' Τσιτλακίδης), Κατσίμπουρας, Κεσίδης, Τσέργας, Μυστακίδης Π., Παπαδόπουλος, Ραπτόπουλος, Τάσος (31' Ζαπουνίδης).
ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΣ ΦΟΥΦΑΣ
Σακαρίδης, Τζάνος, Σιδηρόπουλος Θ., Τσαγκαλίδης, Φαχαντίδης, Στεφανίδης, Φωτίου (69' Ιτσκος), Κουτσαρίλιος, Δημητριάδης (86' Πολετίδης), Μούκας, Μούρας (90' Ποιμενίδης).

Δεν υπάρχουν σχόλια: