Πέμπτη 23 Σεπτεμβρίου 2010

Δεν προτίθεται να παραιτηθεί ο Σκυλακάκης

Πέμπτη 23 Σεπτεμβρίου 2010



Skylakakis_NDΟργή έχει προκαλέσει στη Νέα Δημοκρατία, η άρνηση του διαγραφέντα ευρωβουλευτή Θεόδωρου Σκυλακάκη, να παραιτηθεί. Στελέχη του κόμματος, σχολιάζουν ότι τίθεται ηθικό και πολιτικό ζήτημα και αποδίδουν σε.. συντονισμένη επικοινωνιακή επίθεση, τόσο την κλήτευση Καραμανλή στην προανακριτική για το Βατοπέδι, όσο, και τη διαφοροποίηση του κ. Σκυλακάκη.
Την τοποθέτηση σε σκληρό ύφος, της Ρηγίλλης, προκάλεσε η απόφαση του Θεόδωρου Σκυλακάκη, να κρατήσει την έδρα στο ευρωκοινοβούλιο, μετά τη διαγραφή του από την Κοινοβουλευτική ομάδα της Νέας Δημοκρατίας. Οι ευρωβουλευτές διορίζονται και δεν εκλέγονται με σταυρό. Θα πρέπει να επιστρέψει την έδρα στο ευρωκοινοβούλιο, στη Νέα Δημοκρατία, στην οποία και ανήκει, σχολίαζαν κύκλοι της Ρηγίλλης.
Ο ευρωβουλευτής πάντως εμφανίστηκε αμετακίνητος από τις θέσεις του, που τον οδήγησαν εκτός ΝΔ, μιλώντας στην πρωινή ενημέρωση της ΝΕΤ.
Στελέχη της Ρηγίλλης με αφορμή τη διαφοροποίηση Σκυλακάκη αλλά και την κλήτευση του κ. Καραμανλή στην προανακριτική για το Βατοπαίδι, έκαναν λόγο για συνδυασμένη επικοινωνιακή αντεπίθεση παραπλάνησης της κοινής γνώμης, έπειτα από την ισχυρή απήχηση, που όπως αναφέρουν είχε ο Αντώνης Σαμαράς στη ΔΕΘ.
Ωστόσο κανένα θέμα δεν υπάρχει για τη Ρηγίλλης σχετικά με τον Πάνο Καμμένο, ο οποίος καταψήφισε επί της αρχής το νομοσχέδιο για τις μεταφορές. Ο βουλευτής διευκρίνισε πως η στάση του είχε να κάνει με τροπολογία που υπήρχε και αφορούσε θέματα που είχε χειριστεί ο ίδιος ως υφυπουργός ναυτιλίας και όχι με την ουσία του νομοσχεδίου, εκφράζοντας παράλληλα τη στοίχισή του με την επίσημη γραμμή του κόμματος.
Το επίμαχο νομοσχέδιο πάντως, προκάλεσε έναν ιδιότυπο διάλογο μεταξύ Μανώλη Κεφαλογιάννη και Γιώργου Καρατζαφέρη. Στη Νέα Δημοκρατία πάντως τα βλέμματα είναι στραμμένα στην ομιλία του Αντώνη Σαμαρά στην κοινοβουλευτική ομάδα το μεσημέρι της Πέμπτης.(ΝΕΤ)

ΚΡΑΧΤΗΣ  
http://kraxtis-gr.blogspot.com/
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: