ΗΠΑ: Νεκρά από ασφυξία δύο παιδιά που η μητέρα έκλεισε σε ντουλάπα - ΒΙΝΤΕΟ


Πέμπτη 23 Σεπτεμβρίου 2010
Δύο παιδάκια πέθαναν από ασφυξία στην Ιντιάνα των ΗΠΑ επειδή η 28χρονη μητέρα τους τα έκλεισε μαζί με τα άλλα τρία αδελφάκια τους σε μια ντουλάπα για πολλές..ώρες.
 Πρόκειται για την Εντιάν Φάραχ που εξήγησε στην αστυνομία ότι έκλεισε στην ντουλάπα μήκους 1,8 μέτρων και βάθους 60 εκατοστών τα πέντε παιδιά, ένα κοριτσάκι 7 χρόνων, δίδυμα 5 χρόνων, ένα αγοράκι τριών χρόνων και ένα βρέφος έντεκα μηνών, προσθέτοντας ότι μέσα στην ντουλάπα υπήρχαν ρούχα και άλλα πράγματα.
Στη συνέχεια, όπως ομολόγησε στην αστυνομία, έβαλε ένα μεγάλο βαρύ κρεβάτι μπροστά στη ντουλάπα για να μην υπάρχει καμία περίπτωση να βγουν τα παιδιά ώστε να φύγει από το σπίτι για να πιάσει κουβέντα με το γείτονα της.
Επέστρεψε στο σπίτι της δέκα ώρες αργότερα και όταν άνοιξε την ντουλάπα είδε ότι ένα από τα δίδυμα και το τρίχρονο αγοράκι δεν ανέπνεαν και αυτό που έκανε ήταν να τα βγάλει από τη ντουλάπα και να αφήσει επί άλλες τέσσερις ώρες τα δύο νεκρά παιδιά στο πάτωμα πριν οι γείτονες πάρουν είδηση το τραγικό γεγονός από τις φωνές της και ειδοποιήσουν έναν συγγενή της και την αστυνομία.
Η 28χρονη γυναίκα απλώς ισχυρίστηκε στην αστυνομία ότι "δεν είναι καλά" και ότι "δεν κατάλαβε πως πέρασε η ώρα".
Τα τρία ζωντανά παιδιά διακομίστηκαν σε νοσοκομείο και οι πρώτες εξετάσεις έδειξαν ότι μάλλον τρέφονται λίγο και άσκημα ενώ είναι όλα τους εξαιρετικά αδύνατα.
Η Εντιαν Φάραχ είναι μετανάστρια από τη Σομαλία και ο σύζυγός της βρισκόταν στο εξωτερικό όταν συνέβη το τραγικό περιστατικό. Η 28χρονη μητέρα κατηγορήθηκε για ανθρωποκτονία εξ αμελείας και για κακομεταχείριση ανηλίκων. (nooz.gr)
 

ΚΡΑΧΤΗΣ  
http://kraxtis-gr.blogspot.com/