Τετάρτη 15 Σεπτεμβρίου 2010

Σ.Φ.Κ. "Ο ΠΙΕΡΙΚΟΣ" Κοσμοσυρροή στο τμήμα Βόλεϊ

Τετάρτη 15 Σεπτεμβρίου 2010 Αθλητισμός
Μεγάλη κοσμοσυρροή παρατηρείται στο τμήμα βόλεϊ του Πιερικού. Αγόρια και κορίτσια όλων των ηλικιών εγγράφονται καθημερινά στο τμήμα βόλεϊ του Πιερικού με αποτέλεσμα να ..παρατηρείται το αδιαχώρητο στις προπονήσεις του Πιερικού.
Η μεγάλη προσέλευση παιδιών στο βόλεϊ του Πιερικού δείχνει την δυναμική του τμήματος. Μια δυναμική που πηγάζει από την άριστη συνεργασία διοίκησης του βόλεϊ και του προπονητικού τίμ Σαρρή Κ. και Παναγιωτίδου Κ.
Η αθρόα προσέλευση παιδιών στο τμήμα βόλεϊ του Πιερικού αφήνει πολλές ελπίδες για την ανάδειξη μεγάλων ταλέντων, που θα οδηγήσουν και πάλι το βόλεϊ της Κατερίνης στο δρόμο των επιτυχιών.
Τα παιδιά με την εγγραφή τους στο τμήμα βόλεϊ έχουν τη δυνατότητα να γνωρίσουν το όμορφο και ευγενές άθλημα του βόλεϊ, να μάθουν τα μυστικά της τεχνικής και τακτικής του αθλήματος από τους ειδικούς προπονητές Κ.Φ.Α. του τμήματος, να κοινωνικοποιηθούν, να διαμορφώσουν προσωπικότητες στηριζόμενες σε παιδαγωγικές αρχές και αξίες που τους διδάσκουν οι έμπειροι παιδαγωγοί του τμήματος και να λάβουν όλες τις ευεργετικές συνέπειες που έχει η ενασχόλησή τους με τον αθλητισμό.
Εάν και εσείς θέλετε να εγγράψετε το παιδί σας στο ομαδικό αυτό άθλημα που ασκεί το σώμα και καλλιεργεί το πνεύμα, με προπονητές - καθηγητές Φυσικής Αγωγής με ειδικότητα στο βόλεϊ, δοκιμασμένους παιδαγωγούς με αθλητική προσφορά στην πόλη μας, μπορείτε να απευθυνθείτε για περισσότερες πληροφορίες στους υπεύθυνους προπονητές - καθηγητές Φυσικής Αγωγής με πολυετή πείρα στο βόλεϊ, Σαρρή Κών/νο κιν. 6944995697 begin_of_the_skype_highlighting              6944995697      end_of_the_skype_highlighting και Παναγιωτίδου Αικατερίνη κιν. 6948724752 begin_of_the_skype_highlighting              6948724752      end_of_the_skype_highlighting.

Δεν υπάρχουν σχόλια: