Τετάρτη 8 Σεπτεμβρίου 2010

Θρίλερ διαρκείας



Ούτε χθες ανακοίνωσε το ΠΑΣΟΚ το όνομα του υποψηφίου που θα στηρίξει στο Δήμο Κατερίνης, επιβεβαιώνοντας το αδιέξοδο..
που έχει περιέλθει.
Η αρμόδια επιτροπή του Κινήματος που αξιολογεί και επιλέγει τους υποψηφίους, συνεδρίασε χθες το μεσημέρι, αλλά τελικώς δεν ανακοίνωσε υποψήφιο για το Δήμο Κατερίνης, παρότι η προεκλογική περίοδος έχει ξεκινήσει και επισήμως από χθες.

Οι συνεχείς δημοσκοπήσεις που διενήργησε η Ιπποκράτους, σύμφωνα με πληροφορίες, έχουν αναδείξει τον καταλληλότερο μεταξύ των ενδιαφερομένων για το χρίσμα, αλλά πλέον φαίνεται να δημιουργούνται άλλα προβλήματα, που έχουν να κάνουν με εσωκομματικές ισορροπίες, πολιτικές και προσωπικούς εγωισμούς σε επίπεδο νομού.
Οι τέσσερις που διεκδικούν το χρίσμα ή τη στήριξη του ΠΑΣΟΚ για το Δήμο Κατερίνης είναι ο Νίκος Μηλιώτης, ο Ανέστης Μωϋσιάδης, ο Άρης Κασιμίδης και ο Νίκος Αβραμίδης.

Σύμφωνα με πληροφορίες, σήμερα αναμένεται να καταθέσουν τις απόψεις τους για το πρόσωπο που θεωρούν καταλληλότερο να ηγηθεί συνδυασμού με τη στήριξη του ΠΑΣΟΚ, οι τρεις βουλευτές του κόμματος στο νομό μας.
Οι κύριοι Αμοιρίδης, Παπαγεωργίου και Μίχου, αναμένεται να έχουν κοινή συνάντηση με τα μέλη της Επιτροπής επιλογής υποψηφίων, ενώ θεωρείται σχεδόν βέβαιο ότι θα τους ζητηθεί να δεσμευτούν για τη στήριξη του εκλεκτού, παρά τις όποιες πιθανές διαφωνίες σημειωθούν στην τελική επιλογή.
Πλέον τα στελέχη του ΠΑΣΟΚ, εκτός από την απογοήτευση που έχει δημιουργήσει στους ψηφοφόρους του στην Κατερίνη η συνεχής αναβλητικότητα στην ανακοίνωση υποψηφίου δημάρχου, έχουν να αντιμετωπίσουν και το χρόνο, ο οποίος μπορεί από κάποιους να θεωρείται αρκετός για μια προεκλογική εκστρατεία, δεν παύει ωστόσο να είναι ιδιαίτερα λίγος για τη συγκρότηση ενός ψηφοδελτίου ικανού να καταφέρει να πετύχει ένα καλό αποτέλεσμα για το ΠΑΣΟΚ στην Κατερίνη.
http://kraxtis-gr.blogspot.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια: