Δευτέρα 30 Αυγούστου 2010

ο φίλος, ο συμμαθητής, ο Δήμαρχος Δράμας,ο Θωμάς Μαργαρίτης

Δευτέρα 30 Αυγούστου 2010
του Δημήτρη Καλαϊτζή
Τί το καλύτερο να συναντάς φίλους απο τα παλιά, τί το καλύτερο να χαίρεσαι με τις χαρές του.Ετσι και εγώ, χαίρομαι, νοιάζομαι ..και ενδιαφέρομαι πολλές φορές για φίλους που ζούν μακριά απο την πόλη μας και μεγαλουργούν σε όλους τους τομείς, φίλους με τους οποίους διατηρούμε τις επαφές μας, φίλοι απο τα παλιά.
Ο συμμαθητής, ο φίλος, ο Θωμάς ο Μαργαρίτης και πάλι υποψήφιος Δήμαρχος Δράμας.Σύμφωνα με τις επίσημες ανακοινώσεις θα έχει την στήριξη του κόμματος της ΝΔ, αφού θεωρείται πετυχημένος, είναι αγαπητός πολύ στον κόσμο της Δράμας,αλλά τελευταία μαθαίνω απο φίλους  στη Δράμα, ότι μπαίνει σφήνα με ανεξάρτητη υποψηφιότητα ο Νομάρχης Δράμας που προέρχεται απο τη ΝΔ. 
Ολα αυτά έχουν δημιουργήσει μία αναστάτωση όχι τόσο στον δήμαρχο, όσο στον κόσμο της Δράμας, που επικροτεί στην συντριπτική του πλειοψηφία, το έργο του και την εκ νέου υποψηφιότητά του.
Βέβαια πιστεύω ότι οι αξίες, όσο και άν πολεμηθούν καταφέρουν να επικρατήσουν,γιατί ο λαός ενίοτε αποφασίζει σωστά.Εγώ παρακολουθώ αυτή την πορεία και λόγω των "παλιών καλών καιρών" θεώρησα εσωτερική ανάγκη να μιλήσω φωναχτά και γραπτά για τον φίλο τον Θωμά.
Δυό λογάκια για το ποιός είναι ο Θωμάς:
Γεννήθηκε το 1961. Μεγάλωσε στην Κατερίνη, αποφοίτησε απο το Β Λύκειο της Κατερίνης. το 1979. Αποφοίτησε από τη Νομική Σχολή του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης και από το 1986 ασκεί το επάγγελμα του δικηγόρου στην πόλη της Δράμας. Μετακόμισε και ζεί στη Δράμα, αφού  είναι παντρεμένος με την Αφροδίτη Μοναστηριώτου, συμβολαιογράφο και έχει δύο γιους. Τον Φεβρουάριο του 1996 εξελέγη πρώτος σε ψήφους Σύμβουλος στο Διοικητικό Συμβούλιο του Δικηγορικού Συλλόγου Δράμας και το Φεβρουάριο του 1999 εξελέγη Πρόεδρος του Συλλόγου με ποσοστό 87%. Το Φεβρουάριο του 2002 επανεξελέγη Πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Δράμας με ποσοστό πάνω από 90%. Τον Απρίλιο του 2002 εξελέγη, πρώτος σε ψήφους, μέλος της Συντονιστικής Επιτροπής της Ολομέλειας των Προέδρων Δικηγορικών Συλλόγων Ελλάδας, κάτι που συνέβη για πρώτη φορά με Πρόεδρο προερχόμενο από πόλη της Βόρειας Ελλάδας. Τον Οκτώβριο του 2002 εξελέγη πρώτος Δημοτικός Σύμβουλος στο Δήμο Δράμας και τον Ιανουάριο του 2004 εξελέγη Δήμαρχος Δράμας.Επανεξελέγη Δήμαρχος Δράμας το 2006.
Καλό κουράγιο και καλή επιτυχία φίλε...

Δεν υπάρχουν σχόλια: