Τετάρτη 9 Ιουνίου 2010

Οι πολίτες απαιτούν να τιμωρηθούν αυτοί που οδήγησαν τη χώρα στη χρεοκοπία

Τετάρτη 9 Ιουνίου 2010 
Η Ελληνική κοινωνία είναι συγκλονισμένη από αυτά που ακούει και μαθαίνει καθημερινά το πώς κατόρθωσε το φαύλο πολιτικό σύστημα και διαχρονικά οδήγησε τη χώρα στη χρεοκοπία και τον εξευτελισμό.
Πανικόβλητοι οι.. Εθνοπατέρες για να σώσουν το τομάρι τους και να διατηρηθούν στην εξουσία πήραν μέτρα και δεν δίστασαν, χωρίς ντροπή, να βάλουν χέρι και στους μισθούς των 500 ευρώ.
Δεν έκαναν όμως ούτε βήμα πίσω από τα δικά τους προκλητικά προνόμια που οι ίδιοι κατά καιρούς και με ομοφωνία εκχώρησαν στον εαυτό τους. Αυτό ήταν αναμενόμενο γιατί οι άνθρωποι ζουν στον κόσμο τους.
Περίμεναν όμως από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας οι χαμηλόμισθοι, οι χαμηλοσυνταξιούχοι και οι άνεργοι να παραιτηθεί από αυτά που περισσεύουν.
Να κάνει πράξη δηλαδή ο ίδιος τις πολύ εύστοχες κατά τα άλλα ανέξοδες παραινέσεις του και προτροπές προς  όλους τους άλλους που κάνει κατά καιρούς.
Ο πρώτος Κυβερνήτης και αναμορφωτής, της Ν. Ελλάδας Καποδίστριας είχε αρνηθεί κατηγορηματικά τον μισθό του λέγοντας «Πώς μπορώ να στερήσω έστω κι ένα γρόσι από την υπερχρεωμένη μου πατρίδα».
Το πολιτικό σύστημα μας εξαπάτησε όλους και διαχρονικά. Αλαζονεία της εξουσίας, Ανικανότητα, ασυδοσία, άκρατη διαφθορά και καταντήσαμε οι ζητιάνοι της Ευρώπης.
Και το ανέκδοτο «Σε όλο τον υπόλοιπο κόσμο και κατά καιρούς εντοπίζονται ορισμένοι πολιτικοί κλέφτες: Στην Ελλάδα γίνονται οι Κλέφτες, πολιτικοί!».
Η Ελληνική κοινωνία είναι από όλους αηδιασμένη και οργισμένη κι ενώ τους γιουχαΐζει, τους προπηλακίζει και τους φτύνει αυτοί καμώνονται πως ψιχαλίζει.
Στην αρχαία Δημοκρατία της Αθήνας όσοι από τους πολιτικούς ζημίωναν τη χώρα δήμευαν την περιουσία τους και τους εξοστράκιζαν.
Σήμερα αυτό είναι επίκαιρο όσο ποτέ. Όλοι οι βουλευτές, οι Ευρωβουλευτές, αλλά και όσοι διαχειρίστηκαν δημόσιο χρήμα μετά το 1974 (ένας από αυτούς είναι και ο γράφων), στο βαθμό που δεν μπορούν να δικαιολογήσουν τα περιουσιακά τους στοιχεία να δημευθούν πάραυτα.
Αλλά και το σημαντικότερο αντί του εξοστρακισμού όλοι όσοι θήτευσαν στο Ελληνικό Κοινοβούλιο και στην Ευρωβουλή μετά την αντιπολίτευση να αποδεχθούν το καθολικό αίτημα του Ελληνικού Λαού και να δεχθούν την δια βίου στέρηση των πολιτικών τους δικαιωμάτων.
Όλοι αυτοί με τις πράξεις τους, τις αποφάσεις τους, αλλά και την ανοχή τους είναι ντε φάκτο αυτουργοί εγκλημάτων προδοσίας και πρέπει να τιμωρηθούν παραδειγματικά, για να μην τολμήσουν στο μέλλον οι όποιοι επιτήδειοι διαχειρίζονται εξουσία και δημόσιο χρήμα να επαναλάβουν τα ίδια. Θα πρέπει επιτέλους να γίνει κατανοητό, όλοι όσοι ασχολούνται με τα κοινά θα πρέπει να αποχωρούν ενδοξότεροι και όχι πλουσιότεροι.(ΤΟΠΙΚΗ)

Δεν υπάρχουν σχόλια: