Δευτέρα 28 Ιουνίου 2010

Δηλώσεις του Γραμματέα της Ν.Ε. ΠΑΣΟΚ Πιερίας για τις υποψηφιότητες Γ. Μαλτζάρης: "Θέλουμε ανθρώπους αποδεκτούς από την κοινωνία που να έχουν το χάρισμα και όχι το χρίσμα"


Δευτέρα 28 Ιουνίου 2010
Το επόμενο δεκαπενθήμερο αναμένεται να ανακοινωθούν και επισήμως τα...
ονόματα των υποψηφίων δημάρχων που θα στηριχθούν από το ΠΑΣΟΚ όπως επεσήμανε σε δηλώσεις του γραμματέας της νομαρχιακής επιτροπής ΠΑΣΟΚ Πιερίας κ. Γιάννης Μαλτζάρης.

Ο ίδιος απάντησε στις φήμες περί υποψηφιότητας του λέγοντας πως δεν προτίθεται να είναι υποψήφιος, ενώ δεν δέχθηκε όπως είπε πρόταση για υποψηφιότητα από το κόμμα.
Όπως ανέφερε ο κ. Μαλτζάρης την Πέμπτη πραγματοποιήθηκε στην Αθήνα σύσκεψη για το θέμα των υποψηφιοτήτων και η διαδικασία είναι σε εξέλιξη εκτιμώντας ότι τα ονόματα θα ανακοινωθούν το επόμενο δεκαπενθήμερο.
ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΑΠΟΔΕΚΤΟΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Σε ότι αφορά το χρόνο και εάν αυτός είναι αρκετός από τη στιγμή που θα ανακοινωθούν τα ονόματα, για τον προεκλογικό αγώνα των υποψηφίων, ο κ. Μαλτζάρης σημείωσε πως όσο λιγότερος χρόνος απομένει μέχρι τις εκλογές τόσο πιο δύσκολα θα είναι για όλους 
τους υποψηφίους.

Πρέπει να είμαστε πολύ προσεκτικοί γιατί ψάχνουμε να βρούμε ανθρώπους οι οποίοι είναι αποδεκτοί από την κοινωνία, έχουν το χάρισμα και δεν χρειάζονται το χρίσμα και δεν πρέπει σε καμιά περίπτωση να υπάρχει αναντιστοιχία της επιλογής του προσώπου που υποδεικνύει ότι θα στηρίξει το κίνημα μας με αυτό που θέλει η κοινωνία.
Άρα λοιπόν στο πλαίσιο αυτό και χρόνο περισσότερο ξοδεύουμε γιατί θέλουμε να είμαστε πολύ προσεκτικοί, ώστε να έχουμε την καλύτερη δυνατή επιλογή πάντα με σκοπό το καλό του τόπου".

Δεν υπάρχουν σχόλια: