Δευτέρα 31 Μαΐου 2010

Ξεκαθάρισμα λογαριασμών στη ΝΔ

Δευτέρα 31 Μαΐου 2010
thumb
Εδώ ο κόσμος χάνετε βαρκούλες αρμενίζουν. Ο λόγος φυσικά για το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης  που όλο το τελευταίο διάστημα και ειδικά μετά την διαγραφή της Ντόρας Μπακογιάννη βρίσκεται σε εμφυλιοπολεμική... κατάσταση. Με αφορμή μάλιστα της εσωκομματικές εκλογές εν όψη του συνεδρίου της ΝΔ  οι δυο πλευρές προχωρούν σε ξεκαθάρισμα λογαριασμών.
Περισσότεροι από 120 υποψήφιοι από το νομό Ηρακλείου -σύντεκνοι , σύντροφοι, συναγωνιστές της πρώην υπουργού  παραιτήθηκαν από τις διαδικασίες του συνεδρίου κάνοντας λόγο  για στημένες εφορευτικές επιτροπές για ανύπαρκτους καταλόγους  και για απανωτές παρατάσεις των διαδικασιών που στόχο θα είχαν τον έλεγχο της Νομαρχιακής Επιτροπής. Σε καλοστημένο σχέδιο της Ντόρας αποδίδουν κάποιοι από την Ρηγίλλης τις αποχωρήσεις  ενώ άλλοι δεν κρύβουν και την ικανοποίηση τους από αυτή την εξέλιξη. Οι τελευταίοι πιστεύουν ότι όσο και να είναι επώδυνη αυτή η διαδικασία θα πρέπει το κόμμα να ξεκαθαρίσει ιδεολογικά και πολιτικά από τους εσωκομματικούς αντιπάλους του προέδρου.
Το ερώτημα πάντως που ανακύπτει απ όλα αυτά για όλους  εμάς  τους απλούς θνητούς είναι ένα . Πως στο διάολο στην πιο κρίσιμη στιγμή για την χώρα το δεύτερο μεγάλο κόμμα της Ελλάδας επιλέγει να λύσει τα εσωτερικά προβλήματα  του ,αντί να δείξει ότι έμαθε από τα λάθη του παρελθόν .Πως είναι δυνατόν να μην ενδιαφέρονται να ανακτήσουν την εμπιστοσύνη των πολιτών σε μια στιγμή που όλοι τους θεωρούν βασικό μέρος των προβλημάτων που αντιμετωπίζει η χώρα.  Είπαμε όμως . Εδώ καράβια χάνονται βαρκούλες αρμενίζουν και αυτή την φορά όχι στην Ραφήνα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: