Πέμπτη 29 Απριλίου 2010

Εν Ψυχρώ με τον Γιάννη Χατζηιωάννου

Πέμπτη 29 Απριλίου 2010
Αλογοσκούφης και Παπαντωνίου στο London School of Economics παραδίδουν μαθήματα. Αλίμονο στους φοιτητές.
***
Καταδίκη σε γυναίκα εφοριακό, κάθειρξη 15 ετών για δωροδοκία και συνέργεια σε ...φοροδιαφυγή 270 εκ. ευρώ. Άρχισε να χαράζει.
***
Μίζες και δωροδοκίες και στον ΟΣΕ από τον αντίστοιχο οργανισμό της Γερμανίας. Ποιος το είπε ότι οι μάγκες δεν υπάρχουν πια και τους πάτησε το τρένο;
***
Φέρτε πίσω τα κλεμμένα. Είναι εύκολο να βρεθούν με το πόθεν έσχες αλλά μάλλον δεν θέλουν, γιατί λίγο-πολύ όλοι βούτηξαν το δάχτυλο στο μέλι.
***
Έτριβαν τα μάτια τους οι ελεγκτές του ΔΝΤ όταν ξέθαβαν συνταξιούχους ειδικών κατηγοριών, ανύπαντρες κόρες, αργόσχολους και ανάπηρους.
***
Πού το πάνε το παιχνίδι; Σιγά-σιγά μας φέρνουν τη λυπητερή. Παίζοντας με τις λέξεις.  Τον ερχομό του ΔΝΤ τον βάφτισαν μηχανισμό στήριξης ΕΚΤ, την πτώχευση θα τη βαφτίσουν αναδιάρθρωση του ελληνικού χρέους.
***
Το πολύ-πολύ να γυρίσουμε στη δεκαετία του ’60. Μπορεί να χάσουμε μέρος της ευημερίας αλλά θα ξαναβρούμε τον πραγματικό εαυτό μας.
***
Αστεία πράγματα. Τι αξία έχουν τα σπρεντς μπροστά στη σωτηρία της ψυχής και την αιωνιότητα;
***
Κόλλησα μου λένε οι αναγνώστες με το ΔΝΤ και παράτησα τον Σάββα να συνεχίζει απτόητος την κατασκευή κύκλων.
***
Να διευκρινίσω ότι οι περισσότεροι κύκλοι, γύρω-γύρω όλοι τα λέω εγώ, αποδείχτηκαν χρήσιμοι αλλά κάποιοι υπό σχεδιασμό είναι τραβηγμένοι από τα μαλλιά. Βλέπε 7ης Μεραρχίας, οδό Κίτρους.
***
Αν συνεχίσουμε βέβαια με τον ίδιο ρυθμό οι οδηγοί για να κυκλοφορούν στην Κατερίνη θα χρειάζονται μια μικρή δόση δραμαμίνης.
***
Διαμαρτυρίες αναγνωστών για τα πατάρια των καφετεριών στον πεζόδρομο. Θα μας φάνε  λένε τα ποντίκια. Ή πιάστε σκούπα ή φέρτε γάτα.
***
Συμφωνώ να αποζημιωθούν οι κάτοικοι της νότιας Πιερίας από το κράτος λόγω Τεμπών αλλά γιατί να μην αποζημιωθούν από το δήμο και οι καταστηματάρχες της 16ης Οκτωβρίου, λόγω έργων στην πλατεία Ελευθερίας;
***
Αν δεν κάνω λάθος τα έργα στην πλατεία άρχισαν περίπου μαζί με τα έργα στα Τέμπη. Δεν ξέρω αν συμφωνούν οι πρόεδροι του Επιμελητηρίου και του Εμπορικού Συλλόγου.(ΤΟΠΙΚΗ)

Δεν υπάρχουν σχόλια: