Δευτέρα 19 Απριλίου 2010

Πυρ και μανία ο Ρουβάς με τον Ψινάκη

ΔΕΥΤΕΡΑ 19-4-2010


"Μέχρι εδώ...".
Αυτό διεμήνυσε μέσω κοινών φίλων στον Ηλία Ψινάκη ο Σάκης Ρουβάς εκνευρισμένος από τις τελευταίες δηλώσεις του παλιού του συνεργάτη, που σύμφωνα με τον τραγουδιστή ....στόχο έχουν να τον προσβάλλουν και να πλήξουν την εικόνα του.
Ο Σάκης μάλιστα δε διστάζει να κατηγορεί τον πρώην μάνατζερ του για μικροπρέπεια, θεωρώντας ότι ο Ψινάκης προσπαθεί να τον εκδικηθεί επειδή δεν αποδέχτηκε την πρόσκληση να παραστεί στην πρώτη ραδιοφωνική εκπομπή του.
Τα τελευταία χρόνια ο Σάκης έχει ακούσει πολλά από τον κριτή του "Ελλάδα έχεις ταλέντο", όμως γνωρίζοντας όσο κανείς τον εκκεντρικό χαρακτήρα του, πάντα τα προσπερνούσε.
Η συνέντευξη όμως που παραχώρησε ο Ηλίας στο ένθετο του "Πρώτου Θέματος",στο "'Ολα" τον εξόργησε καθώς όχι μόνο μάθαινε από το έντυπο, όσα θα ήθελε να ξέρει από τον ίδιο τον τέως φίλο και συνεργάτη του, αλλά μέσα από τα λόγια του, εισέπραττε και την απαξίωση.
Ποιο συγκεκριμένα, ο δαιμόνιος μάνατζερ ανέφερε πως ενώ παρακάλεσε τον καλλιτέχνη να του κάνει "αβάντα" και να πάει στην ραδιοφωνική του πρεμιέρα, εκείνος του είπε πως θα του τηλεφωνήσει,χωρίς όμως να το πράξει ποτέ.
Βέβαια αυτό που θύμωσε περισσότερο τον σούπερ σταρ ήταν το ότι ο Ψινάκης είπε χαρακτηριστικά: "Και να μην έρθει δε με νοίαζει γιατί εγώ τη συνέντευξη θα την κάνω μόνος μου. Τα θέματα του Ρουβά εγώ τα ξέρω καλύτερα από αυτόν...".
Σύμφωνα με το περιβάλλον του, ο Σάκης ένιωσε πως τον υποβιβάζει μειώνοντας την προσωπικότητα του, αφού εμμεσως πλην σαφώς άφησε να εννοειθεί πως λειτουργεί σαν...τηλεκατευθυνόμενο.
Και δεν έφτανε μόνο αυτό, πληροφορήθηκε και πως για να προσελκύσει τη Δέσποινα Βανδή και να την κλείσει ως καλεσμένη, άρχισε να μιλά για την βοήθεια που του προσέφερε η τραγουδίστρια, όταν ήταν άνεργος, ενώ κατά τον Ρουβά όταν άρχισε να αναγνωρίζεται η Δέσποινα εκείνος ήταν ήδη σταρ και ουδέποτε την παρακάλεσε για δουλειά.
"Ο Σάκης πιστεύει πως τον χρησιμοποιεί ο Ηλίας για να προβάλλεται αλλά και για να εξυπηρετείται στις δουλειές του..." λέει stifora.gr συνεργάτης του.
"Δε θα τον πείραζε ωστόσο, αν αυτό γινόταν χωρίς τα λεγόμενα του Ψινάκη να τον θίγουν. Εκείνος όμως κάνει το αντίθετο, αφού μάλλον ποτέ δεν ξεπέρασε τη λύση της συνεργασίας τους...".
Γεγονός είναι πάντως πως όταν πάει να στρώσει η σχέση των δύο ανδρών όλο και κάτι προκύπτει που τους στέλνει στα χαρακώματα.
stifora.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: