Σάββατο 27 Μαρτίου 2010

Αγχώδης νίκη o ΟΦΗ 1-0 ΤΟΝ ΠΙΕΡΙΚΟ

ΣΑΒΒΑΤΟ 27-3-2010
Ο Πόποβιτς πανηγυρίζει Ο ΟΦΗ επέστρεψε στις επιτυχίες καθώς επικράτησε 1-0 του Πιερικού και πρόσθεσε τρεις πολύτιμους βαθμούς στο ενεργητικό του. Ανώτεροι στο μεγαλύτερο διάστημα της αναμέτρησης οι Κρητικοί, οι οποίοι είχαν ευκαιρίες για να πετύχουν περισσότερα τέρματα. Καλοί στην επανάληψη οι Μακεδόνες αλλά... φλύαροι.
Η ομάδα του Νίκου Γκουλή διατήρησε την πρωτοβουλία στο πρώτο ημίχρονο και δύο λεπτά πριν από τη λήξη του έφτασε στο γκολ που της χάρισε τη νίκη. Ο τερματοφύλακας ..Γουμάγιας ανέτρεψε τον Ογκουνσότο στην περιοχή με συνέπεια ο διαιτητής να καταλογίσει πέναλτι, το οποίο αξιοποίησε ο Πόποβιτς.
Στην επανάληψη, οι παίκτες του Σούλη Παπαδόπουλου ανέλαβαν την πρωτοβουλία, όμως δεν μπορούσαν να βρουν διαδρόμους προς την αντίπαλη εστία. Αντίθετα, οι γηπεδούχοι ήταν σαφώς πιο επικίνδυνοι και απείλησαν τους Κατερινιώτες ωστόσο ο Αγρίτης δεν βρέθηκε σε καλή ημέρα και απώλεσε σημαντικές ευκαιρίες με συνέπεια ο ΟΦΗ να φτάσει μεν στη νίκη αλλά με πολύ άγχος.
ΟΦΗ (Νίκος Γκουλής): Βεζυρίδης, Ζορμπάς (74' Μπούρμπος), Κωνσταντινίδης, Αγρίτης, Μπερτίν, Ογκουνσότο, Κάλαϊτζιτς, Κιάσσος, Πόποβιτς (88' Χαραλαμπάκης), Κοκκινάκης (61' Κατσικογιάννης), Νατσούρας
Πιερικός (Σούλης Παπαδόπουλος): Γουμάγιας, Παστός (82' Γκουγκουλιάς), Πέντα, Ολγκίν, Γιαζιτζόγλου, Κοντέων, Μαρτίνες, Παντελιάδης (55' Ρέγες) Θάνος (76' Φρέντερικς), Χατζηζήσης, Τασίδης (novasports.gr)

Δεν υπάρχουν σχόλια: