Πέμπτη 18 Φεβρουαρίου 2010

Πιερικός Αρχέλαος

ΠΕΜΠΤΗ 18-2-2010
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Την Κυριακή στην Κομοτηνή στις 5 το απόγευμα.
Κομοτηνή - Πιερικός Αρχέλαος
Δηλώσεις για τον αγώνα με την Καλαμαριά
                                                                                  
● Για μια ακόμη φορά αποδείχθηκε ότι δεν υπάρχει αγώνας που να είναι εύκολος στο πρωτάθλημα της Β΄ εθνικής κατηγορίας. Όλα τα παιγνίδια έχουν την ίδια βαρύτητα, όπως αυτό την Κυριακή που ο Πιερικός Αρχέλαος αγωνίζεται στις 5 το απόγευμα στην Κομοτηνή με τον τοπικό ΓΑΣ.

Πάντως, τον αγώνα της Τετάρτης με την Καλαμαριά όσοι φίλαθλοι -και από τις δύο ομάδες- τον παρακολούθησαν απόλαυσαν θέαμα και αγωνία και όσοι δεν ήταν…έχασαν.
. Για τον αγώνα της Τετάρτης με την Καλαμαριά, μετά τη λήξη του οι Δημήτρης Γαλάνης – προπονητής, Βαγγέλης Κουλακιώτης – βοηθός προπονητή και Μιχάλης Παπαμιχαήλ – καλαθοσφαιριστής, δήλωσαν στους δημοσιογράφους τα εξής:
Δ. Γαλάνης: «Το παιγνίδι όπως περιμέναμε ήταν και πολύ δύσκολο και πολύ σκληρό. Η Καλαμαριά είναι και πολύ καλή ομάδα και δεν είχε τίποτε να χάσει. Δεν μπορούμε να πούμε άλλα γι΄ αυτό το παιγνίδι γιατί μας περιμένει ένα εξίσου σημαντικό την Κυριακή. Κοιτάμε το επόμενο παιγνίδι».
Β. Κουλακιώτης: «Το παιγνίδι ήταν αρκετά δύσκολο και ξέραμε ότι θα αντιμετωπίσουμε αυτή την ομάδα. Είχαμε δει ότι έχει βελτιωθεί με την έλευση του νέου προπονητή που δούλεψε αρκετά καλά στο θέμα της άμυνας και από ότι φάνηκε, συγκριτικά με τα άλλα παιγνίδια, έδωσε μεγάλη βαρύτητα στο παιγνίδι αυτό. Εμείς δεν είχαμε βρει το ρυθμό και πιστεύω ότι ήταν οριακό το παιγνίδι, αλλά παρόλα αυτά βρήκαμε το κουράγιο στο τέλος και καταφέραμε με δύο σωστές επιθέσεις να πάρουμε τη διαφορά που χρειάζεται και να νικήσουμε στον αγώνα».
Μ. Παπαμιχαήλ: «Καταρχήν ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι για μας, καθώς ο αντίπαλος είναι μια πολύ καλή ομάδα και συγχρόνως κατέβηκε να παίξει χωρίς να έχει να χάσει κάτι. Εμείς θέλαμε πολύ αυτή τη νίκη και είμαστε χαρούμενοι που την κατακτήσαμε, έστω και με αυτόν τον δύσκολο τρόπο. Κοιτάμε τώρα το ματς με την Κομοτηνή, την Κυριακή, το οποίο είναι και αυτό επικίνδυνο. Το πρωτάθλημα έχει πολύ δρόμο ακόμη και ευελπιστούμε να έχουμε ανάλογη συνέχεια. Κλείνοντας θα ήθελα να ευχαριστήσω τον κόσμο της ομάδας για τη θερμή συμπαράσταση του και να ευχηθώ να συνεχίσει με τον ίδιο τρόπο και ακόμη πιο δυναμικά, ως το τέλος της σεζόν».
● Από τους τυχερούς ήταν και οι μικροί φίλαθλοι που όχι μόνο χάρηκαν και πανηγύρισαν τη νίκη, αλλά στο τέλος του αγώνα πήραν αυτόγραφα στα ημερολόγια από τους αγαπημένους τους παίκτες.
● Τέλος, οι ομάδες του Πιερικού Αρχελάου και Κατερίνη 2008 το Σαββατοκύριακο, για τα πρωταθλήματα της ΕΚΑΣΚΕΜ, έχουν τους παρακάτω αγώνες:
-                     Ανδρικό / Β΄ κατηγορία - B΄ γύρος, 3η αγωνιστική. Σάββατο 20.2.2010, γυμναστήριο Μελίκης, ώρα 16,00 / Ηρακλής Μελίκης - ΣΦΚ Κατερίνη 2008 ΒΙΟΡΟΛ.
-                     Εφηβικό / Τελική φάση, Α΄ γύρος, 3η αγωνιστική. Κυριακή 21.2.2010, γυμναστήριο Αξιούπολης, ώρα 12,00 / Αλέξανδρος Αξιούπολης - ΣΦΚ Κατερίνη 2008 ΒΙΟΡΟΛ και
-                     Παιδικό / Τελική φάση, Α΄ γύρος, 1η αγωνιστική. Κυριακή 21.1.2010, γυμναστήριο Κατερίνης, ώρα 12,00 / ΣΦΚ Πιερικός Αρχέλαος – ΑΟΚ Βεροίας.
ΦΩΤΟ:
Βαγγέλης Κουλακιώτης: «Το παιγνίδι ήταν αρκετά δύσκολο και ξέραμε ότι θα αντιμετωπίσουμε αυτή την ομάδα».
Μιχάλης Παπαμιχαήλ: «Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον κόσμο της ομάδας για τη θερμή συμπαράσταση του και να ευχηθώ να συνεχίσει με τον ίδιο τρόπο και ακόμη πιο δυναμικά, ως το τέλος της σεζόν».
Ο πρόεδρος της ΔΕΥΑΚ Νίκος Παπαζιώγας με τον Αλέξανδρο Γιουμίδη - αστυνομικό και πρόεδρο του Δημοτικού Ωδείου, στη διάρκεια του ημιχρόνου.
Και ο αντιδήμαρχος Κατερίνης Γιώργος Ίτσιος έδωσε την παρουσία του στον αγώνα με την Καλαμαριά, δηλώνοντας στο τέλος του παιγνιδιού την ικανοποίησή του για το  αποτέλεσμα.
Ο τακτικός φίλαθλος του Πιερικού Αρχελάου Αντώνης Καλλιφατίδης – οδοντίατρος, με το μικρό του γιο συμμετέχουν στη χαρά της νίκης. 
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: