Κυριακή 31 Ιανουαρίου 2010

Super League - ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΣΑΒΒΑΤΟΥ 30 10 2010



ΚΥΡΙΑΚΗ 31-1-2010

Παπάζογλου ο λυτρωτής

superleague_opap01"Χρυσή" αλλαγή αποδείχτηκε ο Θανάσης Παπάζογλου για τον Φερνάντο Σάντος καθώς εφτά λεπτά μετά την είσοδο του στο παιχνίδι και δύο πριν το φινάλε πέτυχε το τέρμα της νίκης του ΠΑΟΚ επί του Ατρόμητου (1-0) για την 20η ημέρα του πρωταθλήματος ΟΠΑΠ της Σούπερ Λίγκα. Στο πρώτο μέρος ο ΠΑΟΚ προσπάθησε, αλλά δεν μπόρεσε να απειλήσει την άμυνα του Ατρόμητου. Στο 13ο λεπτό, ο Αναστασάκος βγήκε απέναντι από τον Χαλκιά, όμως το σουτ του ήταν αδύναμο και δεν μπόρεσε να στείλει τη μπάλα στα δίχτυα. Η ομάδα του Σάντος πίεσε, αλλά οι προσπάθειες της ήταν σπασμωδικές και δεν μπόρεσε να δημιουργήσει επικίνδυνες καταστάσεις στην αντίπαλη άμυνα.
Στο δεύτερο μέρος ο Σάντος "ανακάτεψε την τράπουλα". Έριξε στον αγώνα τους Μουσλίμοβιτς και Κουτσιανικούλη, θέλοντας να ενισχύσει την επίθεση, με αποτέλεσμα να ενταθεί η πίεση στα καρέ της ομάδας του Γιώργου Δώνη. Η άμυνα, όμως, των φιλοξενούμενων έδειχνε να αντέχει στην πίεση του "δικεφάλου", ο οποίος όσο περνούσαν τα λεπτά έσφιγγε τη "πολιορκία" στην περιοχή του Μιχαηλίδη.
Η αγωνία μεγάλωνε στις εξέδρες της Τούμπας και τελικά ήρθε η λύτρωση στα τελευταία λεπτά. Ο Παπάζογλου, η "χρυσή αλλαγή" του Φερνάντο Σάντος, βρήκε τον δρόμο προς τα δίχτυα στο 88ο λεπτό. Τότε ο Βιεϊρίνια έδωσε ωραία πάσα στον Μουσλίμοβιτς, που έκανε το σουτ, η μπάλα βρήκε στον Παπάζογλου και κατέληξε στα δίχτυα του Μιχαηλίδη 1-0.
Κίτρινες: Μελισσάς, Σαρμιέντο, Κριστιάνο, Καλαντζής, Ολιβέιρα
Διαιτητής: Γιαννόπουλος (Αθηνών)
ΠΑΟΚ (Φερνάντο Σάντος): Χαλκιάς, Αραμπατζής (81' Παπάζογλου), Γκαρσία, Βιτόλο, Εντίνιο, Σορλέν (65' Κουτσιανικούλης), Μαλεζάς, Κοντρέρας, Λίνο, Βιεϊρίνια, Κριστιάνο (46' Μουσλίμοβιτς).
Ατρόμητος (Γιώργος Δώνης): Μιχαηλίδης, Μπαζίνσκι, Νεμπεγλέρας, Αναστασάκος 68' Τάτος), Μελισσάς, Περόνε, Μπρίτο (80' Σφακιανάκης), Νάστος, Σαρμιέντο, Καλαντζής (86' Αποστολόπουλος), Ολιβέιρα.

Πρωταγωνιστής ο Σίσιτς στη νίκη του ΠΑΣ

superleague_opap01Με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Μίρνε Σίσιτς που πέτυχε και τα δύο τέρματα ο ΠΑΣ Γιάννινα νίκησε με 2-0 την Λάρισα για την 20η αγωνιστική του πρωταθλήματος ΟΠΑΠ της Σούπερ Λίγκα. Το ματς διεξήχθη κεκλεισμένων των θυρών μετά την τιμωρία της έδρας του ΠΑΣ για τα επεισόδια στον αγώνα με τον Άρη.
Στο 34' δημιουργήθηκε η πρώτη ευκαιρία για τον ΠΑΣ. Τότε ο Μιχαλόπουλος βρέθηκε σε πλεονεκτική θέση, εντός της μικρής περιοχής και αριστερά, αλλά το σουτ που επιχείρησε πέρασε απελπιστικά άουτ, σπαταλώντας μια τεράστια ευκαιρία να ανοίξει το σκορ της αναμέτρησης.
Στο δεύτερο ημίχρονο, οι γηπεδούχοι μεγάλωσαν την πίεση στην άμυνα της θεσσαλικής ομάδας και αυτή απέδωσε στο 55ο λεπτό. Τότε, η σέντρα του Ντάσιου από τα αριστερά, βρήκε στο δεύτερο δοκάρι μόνο του τον Σίσιτς ο οποίος με κεφαλιά νίκησε τον Βιέρα και άνοιξε το σκορ 1-0.
Στο 52' προσπάθησε να απαντήσει η ΑΕΛ, με τον Μπλάζεκ να βγαίνει μόνος απέναντι στο Σικαλιά μετά από τακουνάκι του Μετίν, αλλά ο τερματοφύλακας του ΠΑΣ έδιωξε το δυνατό συρτό σουτ του Τσέχου σε κόρνερ.
Αυτό που δεν κατάφερε η Λάρισα, το πέτυχε ο ΠΑΣ και πάλι με τον Σίσιτς. Στο 66ο λεπτό, λάθος βολέ του Βιέρα πάνω στον Τζάννη, ο οποίος με το κεφάλι θα βρει το Σίσιτς, που μπήκε μόνος από αριστερά στην περιοχή και με δεξί πλασέ πέτυχε το 2-0.
Κίτρινες: Τζάννης, Κυριακίδης, Σίσιτς, Φλάβιο, Ντιμπαλά.
Διαιτητής: Κουκουλάκης (Ηρακλείου)
ΠΑΣ Γιάννινα (Αναστόπουλος): Σικαλιάς, Ντάσιος, Σκαρντουέλι, Κώτσιος, Κούσας, Μαϊστόροβιτς, Μενδρινός, Μιχαλόπουλος, Σίσιτς (83' Ανδράλας), Σαϊτιώτης (85' Μπακαγιόκο), Τζάννης (67' Ντιμπαλά).
Λάρισα: (Ουζουνίδης): Βιέρα, Νταμπίζας, Κυριακίδης (60' Ραντοσάβλιεβιτς), Μελίσσης,Φλάβιο, Βελάσκο, Σκάτσελ, Ιγκλέσιας (73' Πούρι), Μετίν, Μπλάζεκ, Ζέσους (82' Τουάμα).

Νίκη-ανάσα για τον Ηρακλή

superleague_opap01Ανέπνευσε βαθμολογικά ο Ηρακλής που νίκησε με 1-0 την Καβάλα για την 20η αγωνιστική του πρωταθλήματος ΟΠΑΠ της Σούπερ Λίγκα. Στο ντεμπούτο του Μπουμπένκο στη τεχνική ηγεσία της ομάδας της Θεσσαλονίκης, ο "Γηραιός" πήρε τους τρεις βαθμούς της νίκης, χάρη στο γκολ του Ιάκομπ στο 17ο λεπτό της συνάντησης. Στο πρώτο ημίχρονο, ο Ηρακλής μπήκε δυνατά και άρχισε να πιέζει την άμυνα των φιλοξενούμενων σε μια προσπάθεια να αιφνιδιάσει. Στο 17' ο Ιάκομπ κέρδισε την κεφαλιά ανάμεσα από τους αμυντικούς της Καβάλας, μετά από σέντρα του Μάρα, ανοίγοντας το σκορ για τον Ηρακλή 1-0.
Το γκολ αυτό αφύπνισε την Καβάλα, η οποία στη συνέχεια πέρασε στην αντεπίθεση για να διεκδικήσει την ισοφάριση.
Στο δεύτερο μισό του παιχνιδιού, οι παίκτες της Καβάλας προσπάθησαν να αντιδράσουν. Είχαν κάποιες ευκαιρίες, αλλά δεν μπόρεσαν να βρουν τον δρόμο προς της εστία του Ηρακλή.
Κίτρινες: Ντιέ, Μιλάνο, Ντουγκλάο, Σμόλαρεκ, Κονέ
Διαιτητής: Τσινιάρης (Αθηνών)
Ηρακλής (Γιόζεφ Μπουμπένκο): Φερνάντες, Μάρτος, Γιαννούλης, Κατσαμπής, Ηλιάδης, Λέκι, Μιλάνο (46' Παπαστεριανός), Επστάιν, Γιάντσης (73' Κονέ), Μάρα, Ιάκομπ.
Καβάλα (Βαγγέλης Γούτης): Ιτάνζ, Παβίσεβιτς, Οικονόμου, Φερέιρα, Ψωμάς, Ντιέ (46' Ντομπρασίνοβιτς), Σιόντης (65' Ιωάννου), Ονουάτσι, Λάκης (46' Ρινκόν), Σμόλαρεκ, Σόσιν.(ΠΗΓΗ ΕΡΤ)

Δεν υπάρχουν σχόλια: