Τετάρτη 9 Δεκεμβρίου 2009

Ο ΧΡΗΣΤΟΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΙ ΤΙΣ ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ ΤΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΟΡΧΗΣΤΡΑ ΝΕΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΔΙΟΥ - «Στων αγγέλων τα μπουζούκια»


Nikolopoulos_Xristos_1
Μια ξεχωριστή συναυλία, με πρωταγωνιστή τον δημιουργικό σύγχρονο Έλληνα συνθέτη Χρήστο Νικολόπουλο, που εδώ και 41 χρόνια προσφέρει τον καλύτερό του εαυτό στο Ελληνικό τραγούδι, διοργανώνει ο δήμος Δίου τη Δευτέρα 14 Δεκεμβρίου, στις 9.00 το βράδυ, στην αίθουσα εκδηλώσεων «Mediterranean Village Hotel» στην Παραλία Κατερίνης.

PROSKLISIΟ Χρήστος Νικολόπουλος, που έχει σφραγίσει το λαϊκό τραγούδι με τις επιτυχίες του «Υπάρχω», «Αγριολούλουδο», «Στων αγγέλων τα μπουζούκια», «Ζήλεια μου», «Της καληνύχτας τα φιλιά», «Μία είναι η ουσία», «Νταλίκες», «Έκανες το λάθος», «Κάτσε καλά», «Νύχτα στάσου», «Αγάπησέ με» κ.ά., παρουσιάζει ζωντανά, σ’ αυτή τη συναυλία τις επιτυχίες του.
Τον Χ. Νικολόπουλο πλαισιώνουν η Ορχήστρα Νέων του δήμου Δίου και τέσσερις τραγουδιστές/τριες: η Στέλλα Παπαναστάση, γ Φιλιώ Σέρβου, ο Αλέξης Ηλιάδης και ο Γιώργος Κίτσας, υπό τη Διεύθυνση του Νίκου Πατρή.
Η είσοδος είναι ελεύθερη.
Μιλώντας για την εκδήλωση, ο δήμαρχος Δίου, Γρηγόρης Παπαχρήστος δήλωσε:
«Η ανάδειξη και η έμπρακτη στήριξη όλων των μορφών πολιτιστικής έκφρασης αποτελούν έναν από τους βασικούς στόχους μας. Στο δήμο μας ο πολιτισμός δεν είναι  προνόμιο των λίγων και εκλεκτών αλλά δικαίωμα κάθε δημότη. Απέχοντας από την λογική των αποκλεισμών, διοργανώνουμε και φέτος το χειμώνα σειρά πολιτιστικών εκδηλώσεων στο πλαίσιο των εορτών, δημιουργώντας ένα πολιτιστικό πρόγραμμα για όλους τους δημότες μας καθώς, ο πολιτισμός ανήκει σε όλους και μπορεί να φτάσει παντού».

(Πολιτεια )

Δεν υπάρχουν σχόλια: