Τρίτη 10 Νοεμβρίου 2009

Εγκαινιάζεται το νέο αθλητικό κέντρο Βροντούς ΠΙΕΡΙΑΣ • Φιλικός Αγώνας μεταξύ Βετεράνων του Πιερικού και του ΠΣΑΠ


ΤΡΙΤΗ 10 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2009

Τη Δευτέρα 16 Νοεμβρίου και ώρα 15:30, θα εγκαινιαστεί το νέο Αθλητικό Κέντρο Βροντούς. Πρόκειται για ένα σύγχρονο γήπεδο ποδοσφαίρου, το οποίο αποτελείται από χλοοτάπητα τελευταίας γενιάς, πυλώνες φωτισμού, αποδυτήρια και σκεπαστές εξέδρες, ενώ ο χώρος περιβάλλεται με περίφραξη και δενδροστοιχία.
Ο νέος αυτός αθλητικός χώρος, χρόνιο αίτημα των κατοίκων του Δημοτικού Διαμερίσματος Βροντούς θα συμβάλει στην αξιοποίηση του ελεύθερου χρόνου των νέων και θα φιλοξενήσει μεγάλα αθλητικά γεγονότα........................


Αμέσως μετά τα εγκαίνια θα ακολουθήσει φιλικός αγώνας μεταξύ των Βετεράνων Ποδοσφαιριστών του Πιερικού και των Διεθνών Επίλεκτων του Πανελλήνιου Συνδέσμου Αμειβομένων Ποδοσφαιριστών (ΠΣΑΠ) ενώ τα έσοδα του αγώνα θα διατεθούν στην οικογένεια του αγνοούμενου από τα έντονα καιρικά φαινόμενα της 24ης και 25ης Οκτωβρίου.
Συγκεκριμένα από πλευράς των Βετεράνων του Πιερικού θα συμμετέχουν οι: ΑΔΑΜΟΠΟΥΛΟΣ, ΒΑΪΝΑΣ, ΓΙΩΤΣΑΣ, ΔΑΔΑΚΟΣ, ΚΑΛΑΜΠΑΚΑΣ, ΚΥΖΙΡΟΓΛΟΥ, ΛΙΑΠΗΣ, ΛΙΑΓΚΑΣ, ΜΥΤΙΛΗΝΑΙΟΣ, ΜΥΣΤΑΚΙΔΗΣ, ΜΑΥΡΙΔΗΣ, ΜΑΥΡΟΜΟΥΣΤΑΚΙΔΗΣ, ΠΑΠΑΪΩΑΝΝΟΥ, ΠΑΡΟΥΣΙΑΔΗΣ, ΠΕΪΔΗΣ, ΣΤΕΚΑΣ, ΣΑΒΒΙΔΗΣ, ΣΙΔΗΡΟΠΟΥΛΟΣ, ΤΖΟΥΤΖΟΣ, ΦΩΤΙΑΔΗΣ κ.α

Ενώ από πλευράς των Βετεράνων του ΠΣΑΠ θα συμμετέχουν οι: ΣΑΡΑΒΑΚΟΣ, ΜΑΝΩΛΑΣ, ΤΣΙΑΡΤΑΣ, ΜΑΡΑΓΚΟΣ, ΞΑΝΘΟΠΟΥΛΟΣ, ΠΑΠΑΪΩΑΝΝΟΥ, ΜΠΑΤΙΣΤΑ, ΜΠΟΡΜΠΟΚΗΣ, ΑΛΕΞΑΝΔΡΙΔΗΣ, ΛΑΓΩΝΙΔΗΣ, ΝΑΣΗΣ, ΚΑΠΕΤΑΝΟΠΟΥΛΟΣ, ΤΣΕΡΟΒΙΤΣ, ΚΑΡΑΪΣΑΡΙΔΗΣ, ΟΡΦΑΝΟΣ κ.α.
Την εθνική ομάδα παλαιμάχων θα συνοδεύσει ο κ. ΛΥΚΟΥΡΙΝΟΣ ΖΑΧΑΡΙΑΣ  ενώ την  ομάδα των Βετεράνων του Πιερικού ο κ. ΚΑΛΑΜΠΑΚΑΣ ΝΙΚΟΣ. Την εκδήλωση θα παρουσιάσει  ο γνωστός δημοσιογράφος ΠΕΡΙΚΛΗΣ ΧΑΤΖΗΓΙΑΝΝΗΣ.
Ο Δήμαρχος και το Δημοτικό Συμβούλιο Δίου προσκαλούν όλους τους φίλους του ποδοσφαίρου και του αθλητισμού σε μια ξεχωριστή τελετή εγκαινίων.

Δεν υπάρχουν σχόλια: