Τρίτη 10 Νοεμβρίου 2009

ΚΑΤΕΡΙΝΗ - ΑΠΟΠΕΙΡΑ ΛΗΣΤΕΙΑΣ ΣΕ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΜΟΥΣΙΚΩΝ ΕΙΔΩΝ - ΣΥΛΛΗΨΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑΡΚΩΤΙΚΑ - ΒΙΝΤΕΟ

ΤΡΙΤΗ 10 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2009. Κατάστημα μουσικών οργάνων στην Κατερίνη αποπειράθηκαν να ληστέψουν το μεσημέρι της Δευτέρας γύρω στη μία 4 αλλοδαποί υπήκοοι Ρουμανίας (δύο άνδρες ηλικίας 32 και 23 ετών και δύο γυναίκες ηλικίας 21 ετών αντίστοιχα ) κάτοικοι Καρδίτσας. Οι δράστες εισήλθαν στο κατάστημα και με τη μέθοδο της απασχόλησηυς αφαίρεσαν δύο ηλεκτρικές κιθάρες συνολικής αξίας 1000 ευρώ, έγιναν όμως αντιληπτοί από τους ιδιοκτήτες, ακινητοποιήθηκαν και συνελήφθησαν από περιπολούντες Αστυνομικούς που ειδοποιήθηκαν και μετέβησαν έγκαιρα στο κατάστημα. Ο 32χρονος δραστής κατάφερε όμως να τραπεί σε φυγή και συνελήφθη στις επτά το απόγευμα στην Καρδίτσα. Σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία και παραπέμφθηκαν στον Εισαγγελέα Κατερίνης στα πλαίσια της...... αυτόφωρης διαδικασίας.
Εξάλλου από το τμήμα δίωξης Ναρκωτικών Κατερίνης συνελλήφθη τη Δευτέρα 24χρονος Ουκρανός γιατί προσπάθησε να εισάγει κατά τη διάρκεια επίσκεψης στα κρατητήρια του αστυνομικού τμήματος Κατερίνης ηρωίνη βάρους 4,7 γραμμαρίων, κυμμένη σε νάιλον σακουλάκι αντός οδοντόκρεμας, την οποία είχε σκοπό να παραδώσει σε 20χενο κρατούμενο επίσης Ουκρανό
Σε βάρος και των δύο σχηματίσθηκε δικογραφία και παραπέμφθηκαν στο Εισαγγελέα στα πλαίσια της αυτόφωρης διαδικασίας.(ΔΙΟΝ)


Δεν υπάρχουν σχόλια: