Σάββατο 14 Νοεμβρίου 2009

ΑΛΛΟΣ ΑΕΡΑΣ ΠΝΕΕΙ ΦΕΤΟΣ ΣΤΟΝ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗ ΠΙΕΡΙΚΟ ΚΑΙ ΣΤΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΥΠΟΔΟΜΗΣ



ΣΑΒΒΑΤΟ 14-11-2009

Ενας διαφορετικός αέρας πνέει φέτος στα τμήματα υποδομής και στην ομάδα νέων του Πιερικού.Παρά του ότι είναι αρχή ακόμη, κοινή ομολογία όλων είναι ότι η σημερινή διοίκηση δίνει μεγάλη βαρύτητα σε αυτό και προσδοκά με τον ανάλογο προγραμμαιτσμό και τα επομενα τέσσερα χρόνια, να μπορέσουμε να καμαρώσουμε παιδιά βγαλμένα απο τα σπλάχνα της ομάδος να μεσουρανούν στο ποδόσφαιρο και να πλαισιώσουν ποδοσφιαρικά την επαγγελματική ομάδα του Πιερικού μας.
- Να ξεκινήσω απο την ομάδα νέων του Πιερικού, που αρχίζει να ξεχωρίζει στο δύσκολο πρωτάθλημα της Β Εθνικής, είναι αήττητη επι 8 αγώνες.Τώρα φαίνεται ότι αποδίδουν καρπούς, ο προγραμματιμσος με τις μεταγραφές στην ομάδα, η σκληρή αλλά άκρως επαγγελματική προτεοιμασία του καλοκαιριού με μία καλογυμνασμένη ομάδα απο τον γυμναστή Σταύρο Ζουγκουρίδη, μία ομάδα με προσανατολισμό στο  γήπεδο, στημένη σωστα στον αγωνιστικό χώρο.Σε όλα τα παιγνίδια φαίνεται ηο δουλειά που γίνεται απο τον προπονητή Κώστα Μυστακίδη.
- Στά υπόλοιπα τμήματα: 
- Στο παιδικό γεννιέται μία καινούργια ομάδα με προπονητή τον Στέφανο Τερζόπουλο, ομάδα που φιλοδοξεί να στλεχώσει στο μέλλον την ομάδα νέων του Πιερικού.Ενα τμήμα με 27 περίπου παιδιά.
- Στο προπαιδικό δέ έχουν συγκεντρωθεί τα μεγαλύτερα ταλέντα.Υπάρχουν δύο ομάδες, η Α με προπονητή τον Γιάννη τον Μυστακίδη.Ομάδα που διαθέτει 22 παιδιά με πλεύσιο ταλέντο, υλικό που θα το ζήλευαν ομάδες μεγάλες ΠΑΕ.Η ομάδα αυτή είναι ομάδα μοντέλο.Τόχει δείξει έως τώρα στον αγωνιστικό χώρο.Η Β ομάδα που προπονεί ο Μπάμπης Πείδης, ομάδα υπο προσπαθεί να σταθεί σοτ ίδιο επίπεδο με την Α ομάδα.Και οι δύο αυτές ομάδες συνεχώς αγωνίζονται σοτ πρωτάθλημα της ΕΠΣΠ, αλλά και με φιλικούς αγώνες κάθε Σαββατοκύριακο.
- Στα ΤΖΟΥΝΙΟΡ υπάρχουν δύο ομάδες με προπονητές τους Βαγγέλη Τσιαμπέρα και Αγγελο Κούτο.Γίνεται σοβαρή δουλειά και προετοιμάζουν τα παιδιά, για τα μεγαλύτερα τμήματα.
- Στα ΠΡΟΤΖΟΥΝΙΟΡ ο Βλάντο Κόιτσ προπονεί δύο τμήματα, με παιδάκια που προσπαθούν να μάθουν το ποδόσφαιρο απο αυτή την μικρή ευαίσθητη ηλικία.
- Στα τμήματα ΜΙΝΙΤΖΟΥΝΙΟΡΣ ο Κώστας Κραγιόπουλος προπονεί μία πλειάδα μικρών που χαίρονται το παιγνίδι και κάνουν τώρα τα πρώτα τους βήματα σε ποδοσφαιρικά γήπεδα.
Ετσι λειτουργεί ο φετινός Πιερικός και μέχρις στιγμής ο απολογισμός είναι κα΄τι παραπάνω απο θετικός.Βέβαι η προσπάθεια δέν σταμαά εδώ.Χρειάζονται λύσεις στο γηπεδικό και πρέπει σε αυτό να συμβάλλει και ο Δήμος Κατερίνης, ελπίζουμε σύντομα..
ΚΡΑΧΤΗΣ
(http://kraxtis-gr.blogspot.com)

Δεν υπάρχουν σχόλια: