Κυριακή 11 Οκτωβρίου 2009

Στην Κατερίνη θα πέσει η αυλαία

ΚΥΡΙΑΚΗ 11 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2009 - novasports.gr

Μπάλα ποδόσφαιρου...... Με το παιχνίδι του Πιερικού με τον Ολυμπιακό Βόλου, που θα διεξαχθεί στις 6, θα ολοκληρωθεί τη Δευτέρα το πρόγραμμα της τέταρτης αγωνιστικής στο Πρωτάθλημα της Β' Εθνικής. Οι δύο ομάδες, που έχουν θέσει ψηλά τον πήχη για φέτος, θα αναζητήσουν αποκλειστικά και μόνο τη νίκη.

Τρεις παίκτες περιλαμβάνονται στο... απουσιολόγιο του τεχνικού του Πιερικού, Μάκη Κατσαβάκη. Ο λόγος για τον Τόσκας, που θα επιστρέψει την Τρίτη από τις υποχρεώσεις του με την Εθνική Νέων και τους τραυματίες Μανουσαρίδη και Πάες.

Από την πλευρά τους, οι Θεσσαλοί θα παραταχθούν δίχως τον Σωτήρχο, ο οποίος αντιμετωπίζει πρόβλημα τραυματισμού. Οι υπόλοιποι παίκτες βρίσκονται στη διάθεση του προπονητή, Σάκη Τσιώλη.

Στο μεταξύ, η διοίκηση της μακεδονικής ΠΑΕ εξέδωσε την ακόλουθη ανακοίνωση: "Η ΠΑΕ Πιερικός αισθανόμενη την ανάγκη να πληροφορήσει το φίλαθλο κοινό της Πιερίας άλλα και όλους τους Ελληνες φιλάθλους, μετά από δυστυχώς λανθασμένα δημοσιεύματα του αθλητικού Τύπου, ανακοινώνει ότι τα εισιτήρια που θα διατεθούν με την σύμφωνη γνώμη της Αστυνομίας και της ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου για τον ποδοσφαιρικό αγώνα Πιερικός - Ολυμπιακός Βόλου που θα γίνει στην Κατερίνη την Δευτέρα 12 Οκτωβρίου και ώρα 18:00 ανέρχονται στον αριθμό των 645 εισιτηρίων.

Ηδη η ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου έχει παραλάβει δια του εκπροσώπου της, 300 και μόνο εισιτήρια, και η ΠΑΕ Πιερικός θα διαθέσει τα υπόλοιπα 345 εισιτήρια έξω από την θύρα 2 των φιλοξενουμένων σε ειδικό ταμείο". ΚΡΑΧΤΗΣ (kraxtis-gr.blogspot.com)

Δεν υπάρχουν σχόλια: