Παρασκευή 11 Σεπτεμβρίου 2009

Εν Ψυχρώ με τον Γιάννη Χατζηιωάννου - ΚΟΠΗΚΕ Ο ΠΑΠΑΧΡΗΣΤΟΥ ....


Παρασκευή 11 Σεπτεμβρίου 2009

Απίστευτο και όμως αληθινό. Έκοψαν απ’ τα ψηφοδέλτια το δήμαρχο Δίου Γρηγόρη Παπαχρήστο. Βέβαια το ασυμβίβαστο των δημάρχων δεν ίσχυσε, ήταν απλώς ένα πρόσχημα.

**

Το αξιοπερίεργο είναι ότι ο δήμαρχος είχε ομόφωνη αποδοχή-πρόταση από τη Νομαρχιακή Επιτροπή και στο σχετικό υπόμνημα που έστειλε στην επιτροπή επιλογής υποψηφίων σημείωσε ότι επιβάλλεται και είναι απαραίτητη η συμμετοχή του Παπαχρήστου λόγω της καταξίωσης του, της εκλογιμότητας του και της δυνατότητας εκπροσώπησης του δεύτερου μεγάλου δήμου στην Πιερία. (Ας σημειωθεί ότι κατά πάσα πιθανότητα ο δήμος Δίου θα εκπροσωπηθεί από πλευράς Ν.Δ. με δυο υποψηφίους).

**

Εις ώτα όμως μη ακουόντων. Ας μας πουν τουλάχιστον, γιατί τον έκοψαν, αφού ούτως ή άλλως πρόσθετε στο ψηφοδέλτιο. Με ποια λογική; Οφείλουν μια εξήγηση στον ίδιο, γιατί αφιέρωσε 30 χρόνια της ζωής του στο ΠΑΣΟΚ, μύησε κόσμο, δίδαξε ήθος. Οφείλουν ακόμη και μια εξήγηση σε όλους αυτούς που έγιναν κοινωνοί του νέου ΠΑΣΟΚ, του ΠΑΣΟΚ της αξιοκρατίας.

**

Χωρίς να υποβαθμίζω κανένα από τα πρόσωπα του ψηφοδελτίου που εκτιμώ ιδιαίτερα, οφείλω να μεταφέρω τον προβληματισμό του κάθε σκεπτόμενου πολίτη και συγχρόνως την απογοήτευση του για τη μη συμμετοχή ενός ικανού και προβεβλημένου στελέχους.

**

Για την ώρα το κεντρικό ΠΑΣΟΚ απαξίωσε το ρόλο της Ν.Ε, έδειξε για μια ακόμη φορά τάση ανθρωποφαγίας και θύμισε παλιούς κακούς καιρούς, όπου σύμβουλοι –αδελφοφάδες κατηύθυναν με ιδιοτέλεια το προεδρικό περιβάλλον.

**

Στο τοπικό ΠΑΣΟΚ κ. Ραγκούση μιλάνε για ψυχικό τραύμα και έντονο σοκ, υπάρχει αμφισβήτηση ΟΧΙ στα πρόσωπα του ψηφοδελτίου καθ’ όλα άξια αλλά στον κεντρικό μηχανισμό.

**

Δεν ξέρω αν ο Παπαχρήστος κόπηκε με υστεροβουλία και δε θέλω να το πιστεύω, σίγουρα όμως κάποιοι πούλησαν περίσσευμα Παπανδρεϊσμού , άσχετα αν υπήρξαν βραδυφλεγείς αποδέκτες του.

**

Και ασφαλώς κύριε Ραγκούση αυτή η βεβαιότητα εκφράζεται από μία στήλη που πρώτη στην Ελλάδα χρονικά πήρε θέση ενάντια στο σόου του Ζαππείου.

**

Το πρώτο δείγμα γραφής που πήραμε στην Πιερία ως υπεύθυνοι πολίτες και όχι ως δήθεν αγανακτισμένοι πολίτες είναι ότι ακόμη στο ΠΑΣΟΚ επικρατεί η λογική της παρέας. Ελπίζω, μετά τις εκλογές να καταλυθούν αυτές οι αντιλήψεις. Εμείς θα σας ελέγχουμε είτε σας αρέσει είτε όχι.

ΚΡΑΧΤΗΣ (kraxtis-gr.blogspot.com)

Δεν υπάρχουν σχόλια: