Παρασκευή 11 Σεπτεμβρίου 2009

Ο Καραμανλής ξανά στην Κατερίνη

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 11 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2009

Article Author:
Πολιτεία/Β.Ζ.


Σχεδόν βέβαιο είναι το ενδεχόμενο να επισκεφθεί την Πιερία ο Κώστας Καραμανλής, ίσως και την επόμενη εβδομάδα, σύμφωνα με τα όσα άφησαν να εννοηθούν στελέχη του κόμματος στο νομό μας. Είναι η τρίτη φορά μέσα 5,5 χρόνια και η δεύτερη ως πρωθυπουργός, που ο Κώστας Καραμανλής θα έρθει στην Πιερία. Η πρώτη ήταν την προεκλογική περίοδο του 2004 και η δεύτερη το καλοκαίρι του 2007, όταν επισκέφθηκε τις εγκαταστάσεις της «Ζευς» και των κερασοπαραγωγών της Ράχης.
Ο Πρωθυπουργός, όπως έχει δηλώσει και στη συνέντευξή του στη ΔΕΘ, είναι αποφασισμένος να γυρίσει κάθε γωνιά της χώρας για να αναλύσει το πρόγραμμα της νέας Κυβερνητικής του θητείας, εφόσον επανεκλεγεί.
Σύμφωνα πάντα με τις ίδιες πληροφορίες, θεωρείται κάτι παραπάνω από σίγουρο, ότι θα επισκεφθεί το νέο νοσοκομείο Κατερίνης, το οποίο ολοκληρώθηκε ουσιαστικά, παρά την καθυστέρηση τριών ετών από την ημερομηνία που είχε δώσει ο ίδιος ο Καραμανλής, το 2004 από την πλατεία της Κατερίνης.
Όπως αναφέρουν στελέχη του κόμματος, δεν πρόκειται η επίσκεψη του πρωθυπουργού να συνδυαστεί με εγκαίνια στο νέο Νοσοκομείο, αλλά θα αποτελεί σαφέστατο μήνυμα προς όλους εκείνους που αμφισβήτησαν την πρόθεσή του και το προσωπικό ενδιαφέρον του για την ολοκλήρωση ενός πολύ σημαντικού έργου.
Οι ίδιες πηγές αναφέρουν, ότι ο Κώστας Καραμανλής θα επισκεφθεί και άλλα μεγάλα έργα της Πιερίας, τα οποία ολοκληρώθηκαν ή ξεκίνησαν επί διακυβέρνησης Νέας Δημοκρατίας και όπως τονίζουν τα στελέχη του κόμματος είναι ιδιαίτερα σημαντικά.
Βέβαιο θεωρείται, ότι η παρουσία του πρωθυπουργού στην Κατερίνη, θα ολοκληρωθεί με κεντρική ομιλία στην πλατεία Ελευθερίας.
Αξίζει να σημειωθεί, ότι η Νέα Δημοκρατία, δίνει μεγάλη βαρύτητα στις εκλογικές περιφέρειες της Κεντρικής Μακεδονίας, όχι μόνο γιατί σ’ αυτές διατηρεί μεγάλα ποσοστά, αλλά κυρίως επειδή φαίνεται το κόμμα του κ. Καρατζαφέρη, να έχει σημαντική αποδοχή.
ΚΡΑΧΤΗΣ (kraxtis-gr.blogspot.com)

Δεν υπάρχουν σχόλια: