Πέμπτη 24 Σεπτεμβρίου 2009

Στη μάχη προς τις κάλπες

ΠΕΜΠΤΗ 24 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2009 (ΔΙΟΝ)
Στη μάχη προς τις κάλπες Ύστερα από τα δύο debate, ένα με τους έξι πολιτικούς αρχηγούς και ένα με τους δύο υποψήφιους πρωθυπουργούς, τα κομματικά επιτελεία ρίχνονται στη μάχη της προεκλογικής περιόδου για τις λιγοστές ημέρες που απομένουν έως τις 4 Οκτωβρίου.
Στην Πιερία αναμένεται τις επόμενες ημέρες να γίνουν σημαντικά γεγονότα σε πολιτικό επίπεδο, γεγονός που καταδεικνύει τη μεγάλη σημασία που δίνουν τα τοπικά επιτελεία των κομμάτων σε εκδηλώσεις προβολής των έργων και των σχεδιασμών τους.
Την Πέμπτη 24 Σεπτεμβρίου στις 19.00 έχουν προγραμματιστεί τα εγκαίνια του εκλογικού κέντρου της Νέας Δημοκρατίας στην Πλατεία Ελευθερίας στην Κατερίνη. Εκεί θα βρεθεί και ο υπουργός Ανάπτυξης, Κωστής Χατζηδάκης, ενώ θα παρουσιαστούν και οι υποψήφιοι βουλευτές του κόμματος στο νομό Πιερίας.
Το ίδιο βράδυ στις 22.00 έχει προγραμματιστεί και συνάντηση της τοπικής ΟΝΝΕΔ.
Στις 20.00 της Πέμπτης έχει προγραμματιστεί στον πεζόδρομο της Μεγάλου Αλεξάνδρου προεκλογική συγκέντρωση του ΚΚΕ.
Την Παρασκευή 25 Σεπτεμβρίου στις 20.30 στο Στέκι του ΣΥΡΙΖΑ επί της οδού Βότση έχει προγραμματιστεί προεκλογική συγκέντρωση.
Στο μεταξύ, τις δικές της εκπλήξεις για την τελευταία εβδομάδα των εκλογών ετοιμάζει και η ΔΙΟΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ, στην προσπάθεια της πιο ολοκληρωμένης ενημέρωσης των πολιτών.

ΚΡΑΧΤΗΣ (kraxtis-gr.blogspot.com)

Δεν υπάρχουν σχόλια: