Πέμπτη 24 Σεπτεμβρίου 2009

ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΟΣ ΜΠΟΝΑΜΑΣ ΣΤΟΥΣ ΑΓΡΟΤΕΣ - «Πληρώνει» σήμερα ο ΕΛΓΑ


ΠΕΜΠΤΗ 23 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2009
http://www.protothema.gr/content.php?id=45296

Τις αποζημιώσεις των ζημιών που προκλήθηκαν από τα καταστροφικά καιρικά φαινόμενα θα κληθεί να προσκομίσει ο ΕΛΓΑ σήμερα Πέμπτη. Το ύψος των αποζημιώσεων αντιστοιχεί σε περίπου 27 εκατ. ευρώ και θα διανεμηθεί σε 29.207 παραγωγούς οι οποίοι βρίσκονται σε 44 νομούς της χώρας και υπέστησαν ζημιές στη φυτική τους παραγωγή εντός του 2009.

Πρέπει να τονίσουμε ότι σύμφωνα με τον ΕΛΓΑ, οι καταστροφές που γίνονται λόγω κακών καιρικών συνθηκών αφορούν συγκεκριμένα καιρικά φαινόμενα τα οποία είναι βροχοπτώσεις, πλημμύρα, χαλάζι, παγετό, ανεμοθύελλα, καύσωνα και χιόνι.

Οι αποζημιώσεις θα κατατεθούν ως είθισται στους λογαριασμούς της Αγροτικής Τράπεζας των δικαιούχων.

Οι αποζημιώσεις αυτές αφορούν τους αγρότες των νομών Αιτωλοακαρνανίας, Αργολίδας, Αρκαδίας, Άρτας, Αττικής, Αχαΐας, Βοιωτίας, Γρεβενών, Δράμας, Δωδεκανήσου, Έβρου, Ζακύνθου, Ηλείας Ημαθίας, Ηρακλείου, Θεσπρωτίας, Θεσσαλονίκης, Ιωαννίνων, Καβάλας, Καρδίτσας, Καστοριάς, Κιλκίς, Κοζάνης, Κορινθίας, Λακωνίας, Λάρισας, Λασιθίου, Λέσβου, Μαγνησίας, Μεσσηνίας, Ξάνθης, Πειραιώς, Πέλλας, Πιερίας, Πρεβέζης, Ρεθύμνης, Ροδόπης, Σερρών, Σάμου, Τρικάλων, Φθιώτιδας, Φλώρινας, Χαλκιδικής και Χανίων.

ΚΡΑΧΤΗΣ (kraxtis-gr.blogspot.com)

Δεν υπάρχουν σχόλια: