Πέμπτη 10 Σεπτεμβρίου 2009

Εν Ψυχρώ με τον Γιάννη Χατζηιωάννου


Πέμπτη 10 Σεπτεμβρίου 2009 (ΤΟΠΙΚΗ)

Η μάχη της λίστας συνεχίζεται. Όλα τα παιδιά στην πίστα. Έκλεισαν οι συνδυασμοί του ΠΑΣΟΚ στην Πιερία και σήμερα η έγκριση από το εθνικό συμβούλιο.

***

Πιερία και Αιτωλοακαρνανία ταλαιπώρησαν την επιτροπή αξιολόγησης. Μέχρι την τελευταία στιγμή ο ένας έμπαινε ο άλλος έβγαινε. Απέσυρε την υποψηφιότητά του ο Κώστας Καμάκας.

***

Τι είχες Γιάννη, τι είχα πάντα. Πολλές παρεμβάσεις για την τελική μορφή του ψηφοδελτίου από ισχυρούς παράγοντες.

***

Αυτή τη στιγμή που γράφεται η στήλη το ψηφοδέλτιο έχει ως εξής: Αμοιρίδης, Παπαγεωργίου, Τσιτλακίδης, Μίχου, Γκελντής, Παυλίδης. Τέτοιο σχήμα ούτε ο Τεν Κάτε θα κατέβαζε.

Ως το βράδυ βλέπουμε. Πιθανές ανατροπές και κατά τη διάρκεια του Συμβουλίου.

***

Στη Ν.Δ. η ισχυρή τριάδα Κωνσταντόπουλου, Κουκοδήμου, Καρπούζα, αδιαμφισβήτητη, πέρα από κάθε κρίση και αξιολόγηση. Μπαίνει ο Τόκας, βγαίνει ο Τόκας, μπαίνει ο Τόκας. Δεν μαδάνε μαργαρίτες. Δυστυχώς άλλος ο λόγος του Έβερτ άλλος του Πολύζου.

***

Ποιος είπε ότι η Ν.Δ. έμεινε από γυναίκες; Άννα Μάνη-Παπαδημητρίου, Μαυρίδου Σοφία, Έφη Σαπίδου. Από άνδρες δεν πάμε καθόλου καλά. Τρεις κι ο Κούκος.

***

Ο σκληρός άνδρας της δεξιάς, πρώην αντιδήμαρχος του Σάββα, Μίλτος πήρε τις ευλογίες του Καρατζαφέρη. Στο βιογραφικό του σημειώστε ότι είναι μάρτυρας κατηγορίας τριών τοπικών εφημερίδων στην έγκληση του σοσιαλιστή Ζήνωνα

***

Ευτυχώς δεν ευδοκίμησε η συνεργασία ΛΑΟΣ-Ψινάκη. Για φαντάσου Μίλτο να’χεις δίπλα σου στη βουλή «μια θεά».

***

Συνάδελφε Γιώργο Καρατζαφέρη, μάζεψε τον Μίλτο. Είναι δυνατόν ο ΛΑΟΣ να στηρίζει τους δημοσιογράφους στη δίκη της πετούνιας και υποψήφιος του να συνεργεί κατά της ελευθεροτυπίας; Ήταν και εθελοντής, γιατί δεν έβρισκαν μάρτυρα. (Μίλτο, μέχρι εδώ η διαφήμιση τζάμπα. Απ’εδώ και πέρα …πληρώνεται).

***

Συνάδελφε Γιώργο Καρατζαφέρη, μου άρεσες στη ΔΕΘ. Είχες πρόταση και ήσουν αληθινός και ανθρώπινος αλλά εκείνον τον Ανατολάκη τι τον ήθελες στο ψηφοδέλτιο βρε παιδί μου, όλο γκέλες μας έκανε στον Ολυμπιακό.

***

Δεν ξέρω ποιοι άσχετοι δεν θέλουν τη Βάνα Μπάρμπα στο ΠΑΣΟΚ. Φανταστείτε τη Βάνα στο υπουργείο Τουρισμού μαζί με τη Γκερέκου. Έτσι ζεις το μύθο σου στην Ελλάδα.

***

Έβερτ, Σουφλιάς, Σούρλας στο Επικρατείας. Για μια Ελλάδα νέα, μαζί με τα περήφανα γηρατειά της πατρίδας μας.

***

Γιώργος Μπιτόπουλος, διοικητής στο ΨΝΠΟ. Έστω και αργά βρήκαν έναν αξιόλογο Κατερινιώτη να συνεχίσει το πετυχημένο έργο του Κώστα Δημητριάδη. Ο Χαϊτίδης τελικά δεν μας ήρθε από Σέρρες, γιατί ο νομός είχε πολλά διόδια. Ας όψεται ο Σουφλιάς.

***

Στο ψηφοδέλτιο της Ν.Δ. του νομού Λάρισας, ο διοικητής του νοσοκομείου Κατερίνης Δημήτρης Παπαδημόπουλος. Η παρουσία του στην Πιερία, θετική. Καλή επιτυχία.

ΚΡΑΧΤΗΣ (kraxtis-gr.blogspot.com)

Δεν υπάρχουν σχόλια: